Vállalati és üzleti stratégia tervezés tréning

Ingyenes tréninggel folytatódik a RILIAM projekt (Regional Innovation Laboratory for Industrial Automation and Mechatronics, HUSRB/1602/41/0012) Szegeden. A tavaly júliusban szerb partnerekkel indult program célja a határ mindkét oldalán egy-egy innovációs kompetencialaboratórium felszerelésre, valamint a vállalkozói versenyképesség növelése.

A projekt március 27-én Kamaránk Székházában tréningekkel folytatódik, ahol a vállalati és üzleti stratégia tervezés iránt érdeklődőket várjuk.

Időpont: 2019. március 27.
Helyszín: CSMKIK Székház

Délelőtti tréning 9:00 - 12:15

Stratégiai menedzsment eszközök és módszerek, ahol a stratégiai gondolkodás főbb összefüggései: a vállalat és környezete, a stratégiai tervezési ciklus jellemzői; tervezési és visszacsatolási módszerek, és döntéstámogató eszközök kerülnek terítékre.

Délutáni tréning 13:00 - 16:30

Stratégiai tervezés beágyazása a vállalati működésbe, amelyen helyet kap a vállalati stratégia négy nézőpontja (BSC), lebontása évekre és üzletágakra, és a projektek programozása; valamint a stratégia beágyazása a kontrolling és teljesítményértékelő folyamatokba. 


A tréningeket Kránitz Péter (CEQUA Vezetési Tanácsadó Kft., ügyvezető igazgató) szervezetfejlesztési és változásmenedzsment tanácsadó és tréner, üzletmenetfolytonossági irányítási rendszer belső auditor tartja. A tréningeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A délelőtti és a délutáni tréningekre külön-külön is várjuk a jelentkezéseket honlapunkon keresztül és a riliam@csmkik.hu e-mail címen.       

                 

Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2019.02.04.