Hírek - Összes

Az Észak-Erdélyi Klaszterek Konzorciuma Közvetítői Eseményt szervez 2022.06.22-én Kolozsváron. Az immár 7. alkalommal megrendezett esemény a versenyképességi törekvéseket támogatja a fenntarthatóság biztosítása mellett.

2022.05.25.

A Toruni Regionális Fejlesztési Ügynökség (TRDA) 6. alkalommal üzletember-találkozót az INNOFORM 2022 Szerszámkészítési és Műanyagfeldolgozási Konferencia keretében, melyre várnak minden szerszámokat készítő és műanyagfeldolgozóipari képviselőt, cégtulajdonost, vezetőt, szolgáltatókat, kereskedőket, forgalmazókat.

2022.05.25.

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával (MFKIK) együttműködve az EEN a HEPA és a Párizsi Nagykövetség közös beszállítói programot tervez négy francia nagyvállalat részére. A beszállítói lehetőségek bemutatására és magyar cégekkel történő üzleti találkozók lebonyolítására üzleti fórum keretében kerül s [...]

2022.05.24.

Válaszul a több hónapja tartó, rendkívül magas és ingadozó energiaárakra, az Európai Bizottság további rövid távú intézkedéseket irányozott elő a magas energiaárak kezelésére és az Oroszországnak betudható esetleges ellátási zavarok kezelésére.

2022.05.19.