Hírek - Összes

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciumvezető partnere által megszervezésre kerül az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás mellé egy nemzetközi üzletember találkozó.

2024.06.21.

A ConXemar 2024 online üzletember-találkozó eseményt a Galiciai Enterprise Europe Network szervezi a Conxemarral együttműködve, hogy találkozási platformként szolgáljon a teljes tengeri élelmiszeripar számára: nagykereskedők, importőrök, exportőrök, transzformátorok, gyártók, forgalmazók, hűtőházak, gépek, segédipar (hű [...]

2024.06.18.

„AGROPODIOM” címmel nemzetközi üzletember-találkozóra kerül sor az Enterprise Europe Network szervezésében a Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállításon Debrecenben. Az esemény hibrid formában kerül lebonyolításra.

2024.06.17.

Az EU Szellemi Tulajdoni Hivatala (European Union Intellectual Property Office, EUIPO) nyári sporteseményekhez igazodva kampányt szervez a sportvilághoz kapcsolódó tulajdonjogok védelme érdekében - közölte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) csütörtökön az MTI-vel.

2024.06.14.