Hírek - EEN

A Széchenyi Lízing GO! konstrukció szeptemberi meghirdetése óta, számos megkeresés érkezett kamaránkhoz. A nagyszámú érdeklődőre tekintettel szervezte meg kamaránk üzletfejlesztési, kapcsolatépítési és információ nyújtás céljával a mikro, - kis és középvállalkozások részére forrásszerzési tájékoztatóját.

2021.10.15.

2021. október 11-én hétfőn tartotta ülését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) Küldöttgyűlése Szegeden, a Kamarai Székházban. Az eseményen több díjat is átadott a gazdasági önkormányzat. A kamara tagozati díjai és térségi elismerései mellett a járványhelyzet miatt korábban át nem adott Dr. Csada Lás [...]

2021.10.11.

Idén novembertől jövő év június 30-ig továbbra is igénybe vehetik a hiteltörlesztési moratóriumot azok a vállalkozások, amelyek árbevétele legalább 25 százalékkal esett vissza az előző évhez képest.

2021.10.01.

Munkavállalónként akár 4 millió forintos bérköltségre, és kapacitásbővítésre fordítható támogatáshoz juthatnak azok a kkv-k, akik legalább 3 fővel bővítik létszámukat. Pályázat benyújtására azok a legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkező kettős könyvvitelt vezető kkv-k jogosultak, akiknek az éves átlagos stati [...]

2021.09.30.

Októbertől módosul a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön eljárási rendje, lehetővé téve, hogy a járvány miatt nehéz gazdasági helyzetbe került vállalkozások második alkalommal is igénybe vehessék a maximum 10 millió forintos kölcsönt.

2021.09.30.