Segíthetünk?


Rendezvények


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Szolgáltatásaink


Hírek


Magyarország Londoni Nagykövetsége és a Hungarian British Business Alliance (HBBA) közös szervezésében 2023. május 10-11. között kerül megrendezésre a London Business Trip.

2023.03.28.

Az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő a nulla nettó kibocsátási célt szolgáló iparról szóló jogszabályra vonatkozóan annak érdekében, hogy lendületet adjon a tiszta technológiák gyártásának az EU-ban, és biztosítsa, hogy az Unió készen álljon a tiszta energiára való átállásra.

2023.03.24.

Az Európai Bizottság közös kritériumokra tesz javaslatot a zöldrefestés és a félrevezető zöld állítások elleni fellépés érdekében. A javaslat több egyértelműséget és nagyobb bizonyosságot fog hozni a fogyasztók számára annak biztosításával, hogy ha valami „zöldként” kerül értékesítésre, az valóban környeze [...]

2023.03.24.

Meghívó Food Taipei Mega Show kiállításokra támogatható utazási lehetőséggel

Ezúton tisztelettel meghívjuk 2023.06.14. és 2023.06.17. között Tajvanon, Tajpej városában megrendezésre kerülő Food Taipei Mega Show kiállításokra, melyekre utazási támogatás is elnyerhetó.

2023.03.20.

Lett üzleti ajánlatok érkeztek

Megjelent a Lett Kereskedelmi és Iparkamara legfrissebb online Export Katalógusa, mely az országos lett kamara tagvállalatairól és azok üzleti ajánlatairól tartalmaz információkat.

2023.03.17.