Segíthetünk?


Rendezvények


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Szolgáltatásaink


Hírek


Az Európai Parlament elfogadta az uniós villamosenergia-piac reformját, amely stabilabbá, megfizethetőbbé és fenntarthatóbbá teszi az uniós villamosenergia-piacot.

2024.04.11.

Európai együttműködés az ipar 4.0 szereplői között A BOOST Network partnerei online partnerkereső eseményt tartanak, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy az ipar 4.0 ágazatban működő szervezetek Európa-szerte kapcsolatba léphessenek potenciális partnerekkel, és együttműködési lehetőségeket alakítsanak ki a Horiz [...]

2024.04.11.

Az Európai Parlament nemrégiben új, az Európai Tanáccsal már egyeztetett intézkedéseket fogadott el az új nehéz tehergépjárművekre vonatkozó szén-dioxid-kibocsátáscsökkentési célértéket szigorítása érdekében.

2024.04.11.

Speed-Match 2024 - online b2b

2024. május 28-29. között kerül sor a Speed-Match 2024 nemzetközi kapcsolatépítő rendezvény, amelynek témája az autóipar, a vasút és a repüléstechnika.

2024.04.10.

IoT megoldások világkongresszus

2024. májusában hibrid formában kerül sor az IoT megoldások világkongresszus (IOT Solutions World Congress, IOTSWC) keretében szervezett nemzetközi üzletember-találkozóra.

2024.04.08.

Nemzetközi b2b találkozó Mostarban

2024. áprilisában hibrid üzletember-találkozóra kerül sor a 25. Nemzetközi Mostari Gazdasági Vásár keretében. A személyes találkozókat április 17-én, az online megbeszéléseket pedig április 18-án szervezik meg.

2024.04.08.