Segíthetünk?


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Kiemelt szolgáltatásaink


Hírek


Az Enterprise Europe Network szervezésében novemberben nemzetközi üzletember találkozóra kerül sor, amelynek keretében az irányadó mindenmentes termékekkel, technológiákkal és potenciális üzleti partnerekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők.

2020.08.03.

Agro-élelmiszeripari online üzletember találkozó és konferencia kerül megrendezésre szeptemberben az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat és a Wagralim élelmiszeripari klaszter szervezésében.

2020.08.03.

Az Európai Unió és Kína megtartotta a 8. magas szintű kereskedelmi és gazdasági párbeszédét. Valdis Dombrovskis, ügyvezető alelnök és Phil Hogan, kereskedelempolitikáért felelős biztos videokonferencián egyeztetett Liu He, kínai miniszterelnök-helyettessel és számos miniszterhelyettessel.

2020.07.31.

Marketplace Austria Food 2020

Idén ősszel 15. alkalommal kerül megrendezésre a Marketplace Austria Food élelmiszeripari fórum. Az eseményt az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya és az Entertprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat szervezi.

2020.07.31.

Online B2B mérnököknek

Ugyan a csehországi Nemzetközi Mérnöki Vásár elmarad, a hozzá kapcsolódó online üzletember-találkozót megtartják. A virtuális platform egyedülálló lehetőséget teremt a versenyképesség fokozására, valamint új piacok és üzleti [...]

2020.07.24.

EEN

Koronavírus: jogaink utasként az EU-ban

Törölték a járatát a járvány miatt? Nem tud, vagy nem szeretne elutazni? Összefoglaltuk, hogy milyen jogok illetik meg utasként az Európai Unióban.

2020.07.24.

EEN

Módosításokkal fogadná el az Európai Parlament az uniós költségvetés tervezetét

Módosításokat sürgetett az Európai Parlament a hosszú távú uniós költségvetés tervezetével kapcsolatban csütörtökön nagy többséggel elfogadott határozatában.

2020.07.24.

India Egészségügyi Hét

A virtuális kiállítás és konferencia ideális platform a vezető nemzetközi és indiai egészségügyi gyártók, szolgáltatók, forgalmazók számára a legújabb egészségügyi innovációk és szolgáltatások bemutatására 2020. augusztu [...]

2020.07.23.

Tajvani üzleti delegáció

Október 10-14. között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tajvani partnere, a Chinese International Cooperation Association (CIECA) üzleti delegációt szervez Magyarországra.

2020.07.23.