Segíthetünk?


Rendezvények


Közelgő rendezvények:

Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Kiemelt szolgáltatásaink


Hírek


Az új Eurobarométer felmérés szerint 10-ből 9 uniós polgár (86%) összességében pozitívnak ítéli a tudomány és a technológia hatását. A fejlesztés alatt álló technológiáktól azt várják, hogy kedvezően fogják befolyásolni életformánkat az elkövetkező 20 évben.

2021.09.24.

Egységes töltőt javasol az elektronikus eszközökhöz az Európai Bizottság a fogyasztók érdekében és az elektromos hulladék felszámolása céljából.

2021.09.23.

Ismét Buying Mission Programokat szerveznek a Törökország iránt érdeklődő cégek részére. A Buying Mission Programokat nemzetközi vásárok alkalmával szervezik török ​​kamarák és szövetségek, a Török Köztársaság Kereskedelmi Minisztériuma égisze alatt, amellyel kiváűló lehetőséget nyújtanak az adott ágazatokban [...]

2021.09.21.

EEN

Az Unió helyzete: digitális átalakulás 2030-ig

Az Európai Bizottság javaslatot tesz a digitális évtizedhez vezető útra az Európai Unió digitális átalakulásának 2030-ig történő megvalósítása érdekében.

2021.09.17.

EEN

Uniós jóváhagyás a magyar támogatási térképre

Állami támogatás: Az Európai Bizottság jóváhagyja Magyarország 2022–2027 közötti időszakra vonatkozó regionális támogatási térképét.

2021.09.17.