Segíthetünk?


Rendezvények


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Szolgáltatásaink


Hírek


A szolgáltatások kereskedelme új lendületet kap a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) új szabályainak hatálybalépésével, amelyek megkönnyítik és egyszerűsítik a szolgáltatások kereskedelmét. Az új szabályok a WTO-tagok széles és sokszínű körére, köztük fejlett, fejlődő és legkevésbé fejlett országokra is alkalmazand [...]

2024.02.29.

Az Európai Bizottság felkéri a mezőgazdasági termelőket és az élelmiszerlánc bármely részéhez kapcsolódó kisebb beszállítókat, hogy osszák meg a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokkal kapcsolatos tapasztalataikat. A kapcsolódó online kérdőívet 2024. március 15-ig lehet kitölteni, akár magyarul is.

2024.02.29.

A hat tagból álló stájer Health Tech Hub (HTH Styria) innovációs szervezet és az Enterprise Europe Network nemzetközi egészségipari konferenciát és partnerkereső rendezvényt szervez a „Jövő a diagnosztikában és terápiában” címmel április 15-16. között.

2024.02.26.

DMEA (Connecting Digital Health) Business Meetings 2024

A DMEA (Connecting Digital Health) Európa egyik legnagyobb, kifejezetten az egészségügyben alkalmazható IT technológiák kiállítása, amelyre 2024. április 9-11. között kerül sor Berlinben.

2024.02.26.