30 év 30 név – podcast-sorozatot indított a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara a Délmagyarországgal közösen a gazdasági önkormányzat 30 éves működése alkalmából.

 

1. adás – Dr. Kőkuti Attilát, a kamara elnökét kérdeztük a múltról, a jelenleg tervekről és feladatokról, valamint a vármegye gazdasági jövőképéről


2. adás – Marsi Zoltánnal, a PC-BoX tulajdonosával és Horváth-Triznyai Ágnessel, kamaránk vállalkozásfejlesztési projektkoordinátorával, vállalati kapcsolattartójával beszélgettünk az önkéntes tagságról, a Széchenyi Kártyáról és a vállalkozásvezetési tréningről


3. adás – A jövőt a robotika és az informatika fejlődése határozza meg. De milyen segítséget kapnak ehhez a fejlődéshez a vármegye vállalkozói? Tóth Gábor, kamaránk alelnöke, a Szolgáltatási Tagozat elnöke, a PC Trade tulajdonosa választ adott a kérdésre.


4. adás – Külföldi vendégek jártak a vármegyében az Ecotours projektünk által, a kkv-k magyar jó példákon keresztül sajátíották el a körkörös turizmus legfőbb tudnivalóit. A projektről és a magyar tanulmányútról Molnár Anitával, a röszkei PaprikaMolnár Kft. tulajdonosával és Durovic Évával, a kamara projektmenedzserével beszélgettünk.