A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara megújult stratégiájával összhangban nagy hangsúlyt fektet a térségbeli vállalkozások fejlődésének támogatására a folyamatosan változó ipari-gazdasági környezetben. Ezen elv mentén határoztuk el, hogy a RILIAM I-4.0 programon belül megalakítjuk a Technológiaváltók üzleti közösségét a dél-alföldi régióban. 

A programhoz kapcsolódóan feltérképezzük és a Robotika kompetencia adatbázisba rendezzük azon vállalkozások körét, amelyek már érintettek a robotika, automatizáció, mesterséges intelligencia vagy éppen az Ipar 4.0 eszköztárának használatában, illetve a jövőben terveznek bevezetni új technológiákat,  az Ipar 4.0-val összefüggő változtatásokat. Az adatbázis célja, hogy a vállalkozásoknak, egyéb szervezeteknek egy platformot biztosítson, elősegítse egymás megismerését és ösztönözze a vállalkozások közötti kapcsolatfelvételt.

Az adatbázisba bekerülő cégek egyben a Technológiaváltók üzleti közösségének részesévé is válnak.

Az üzleti közösséghez való csatlakozás előnyei:

Robotika kompetencia adatbázis

Az adatbázishoz való csatlakozás feltétele az Adatlap és hozzájáruló nyilatkozat kitöltése.

Adatlap és hozzájáruló nyilatkozat

Kapcsolódó dokumentumok:

Hírek


Megkezdődtek a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gyakorlati oktatói képzései. Az idei első, 24 fős csoport március 9-én kezdte meg a képzést. A képzés 50 órás, ami 6 [...]

2023.03.23.

Az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől (FICC) érkeztek aktuális üzleti ajánlatok.

2023.03.21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén is megrendezi a Fókuszban a külpiacok külgazdasági évnyitó konferenciáját 2023. március 30-án.

2023.03.20.