Hírek - SME Feedback

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt hirdetett az új európai munkavédelmi stratégiát illetően, aminek célja a jelenleg érvényes keretrendszer értékelése és az új 2021-27. évi stratégia előkészítése. Kamaránk Enterprise Europe Network irodája is részt vesz a vállalkozói vélemények összegyűjtésében.

2021.01.20.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a vidéki területek hosszú távú jövőképével kapcsolatos új kezdeményezéséről, mely célja a vidéki területek jelenlegi lehetőségeiről és kihívásairól, vidéki térségek törekvéseiről és az azok eléréséhez szükséges intézkedésekről szóló vélemények gyű [...]

2020.09.16.

Az Európai Bizottság ezúttal az európai ellátási láncok működésében bekövetkezett fennakadásokat vizsgálja a pandémia következtében.

2020.08.11.

A KKV-k véleményére kíváncsi az Európai Bizottság a közlekedési ágazatban dolgozó munkaerő automatizálásra és digitalizációra való átállását kísérő szakpolitikai intézkedések meghozatala érdekében.

2020.05.20.

A KKV-k véleményére kíváncsi az Európai Bizottság, hogy értékelni tudja a nagyvállalatokra és ellátási láncukra vonatkozó jogi követelmények hatását.

2020.05.20.

Az SME Europe (az Európai Néppárt kkv-k ügyeivel foglalkozó szervezete) felmérést készít a COVID-19 európai kkv-ágazatra gyakorolt hatásáról.

2020.04.06.

Az Európai Bizottság szeretné felmérni, hogy  az endokrin károsító anyagok értékelésére és kezelésére vonatkozó különböző jogszabályok mennyire egységesek, valamint hogy a szabályozás teljesíti-e az emberi egészség és a környezet védelmére irányuló célkitűzéseket. A kkv-k számára is összeállított kérdőí [...]

2020.02.07.