Hírek - Összes hír

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara DmG Oktatási Nonprofit Kft-je szervezésében 2023. október 5-én ismét megrendezésre kerül az e-építési napló használatát segítő gyakorlati képzés. A 6 órás bemutató során megismerkedhetnek az elektronikus építési napló vezetését érintő jogszabályi előírásokkal, a szer [...]

2023.09.22.

Átadták a Vedres István díjakat a XIV. Nemzetközi Építésügyi Konferencián Szegeden. Az egykori szegedi városi főmérnökről elnevezett elismerést idén négy díjazott, Engedi Antal okleveles villamosmérnök, Nemesi Pál villamosmérnök, Sebestyén Tibor okleveles építész és Török Csongor okleveles építészmérnök vehette [...]

2023.06.05.

A Buying Mission programokat nemzetközi vásárok alkalmával, a Török Kamarák és Szövetségek szervezik a Török Köztársaság Kereskedelmi Minisztériumának égisze alatt.

2022.09.02.

A közúton szállított olajos magvak és gabonaszállítmányok importjára vonatkozóan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) információkat tett közzé honlapján.

2022.08.08.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) gondozásában, magyar nyelven is megjelent az International Chamber of Commerce (ICC) frissített nemzetközi kereskedelmi szokványgyűjteménye, az Incoterms® 2020 kiadvány.

2022.07.14.