Támogatott buying mission lehetőségek Törökországban 2022. szeptember-október

A Buying Mission programokat nemzetközi vásárok alkalmával, a Török Kamarák és Szövetségek szervezik a Török Köztársaság Kereskedelmi Minisztériumának égisze alatt, és az adott ágazatokban működő török exportőr/termelő vállalatok kulcsszereplőivel való találkozókra terjednek ki. Az ilyen programban való részvétel segít a cégeknek üzleti kapcsolatokat építeni azáltal, hogy a helyszínen kétoldalú tárgyalásokat kezdenek egymással.

Felhívjuk figyelmét, hogy a résztvevők (minden vállalat egy-egy képviselője) szállásköltségeit, beleértve a reggelit és a helyi transzfer költségeit is, a török Kereskedelmi Minisztérium fedezi.

Amennyiben érdekli bármelyi program, a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a Török Nagykövetség Kereskedelmi Tanácsadói Irodájának e-mailben (budapeste@trade.gov.tr ) történő elküldésével jelentkezhet a Bulying Mission programban való részvételre a mellékelt excel táblázatban szereplő jelentkezési határidők előtt 3 nappal.

A programok sikere érdekében előnyös, ha  lehetőleg angolul (franciául vagy németül) tudnak tárgyalni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, kérjük a hivatalos regisztráción túl felénk is jelezze részvételi szándékát az b2b@csmkik.hu e-mail címen.