A stratégiai gondolkodás erősítését célozta a RILIAM tréning

Jelentős érdeklődés mellett zajlott a RILIAM projekt keretében szervezett Vállalati és üzleti stratégia tervezés tréning a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában. A RILIAM projekt (Regional Innovation Laboratory for Industrial Automation and Mechatronics, HUSRB/1602/41/0012) tavaly júliusban szerb partnerekkel indult, célja a határ mindkét oldalán egy-egy innovációs kompetencialaboratórium felszerelése, valamint a vállalkozói versenyképesség növelése.

Ez utóbbi törekvés megvalósításának egyik eszköze volt a március 27-én megtartott Vállalati és üzleti stratégiai tervezés tréning. A kétrészes képzés célja a résztvevők stratégia gondolkodásának erősítése, a stratégiai menedzsment elméletének megismerése, és az elemzési, tervezési módszerek elsajátítása volt. A résztvevők a délelőtt átadott elméleti ismereteket a délutáni tréningen gyakorlati feladatokon keresztül próbálhatták ki.

A RILIIAM projekt április 24-én egy workshop-pal folytatódik Szegeden, ahol Céges kommunikáció a versenyképesség szolgálatában címmel hallhatnak előadást a résztvevők, és szintén ugyanebben a témában zajlik majd a következő, májusi tréning. A projektről bővebb információ kamaránk honlapja mellett, a projekt Facebook oldalán található, illetve a projekt menedzserénél, Đurović Évánál (durovic.eva@csmkik.hu) kérhető.      

                 

Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2019.03.29.