Kockázati tényezők az adatbiztonság területén

A cégek informatika általi érintettsége mára már nyilvánvaló, kevés cég tudja nélkülözni az informatika világát, annak lehetőségeivel és esetleges veszélyeivel egyaránt; a cégek nélkülözhetetlen, legfontosabb értékei a céges adatok, információk. Ennek nyomán egy újabb workshoppal folytatódik november 21-én a RILIAM projekt (HUSRB/1602/41/0012), melynek címe Kockázati tényezők az adatbiztonság területén - Informatikai kockázati audit - Kiaknázatlan lehetőségek vagy lehetséges veszélyek? A workshopot Borbély Antal IBIR auditor, a Certop Kft. szakértője vezeti.

Időpont: 2019. november 21. csütörtök    14.10
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (6722 Szeged, Ady tér 10.)

Az előadás egyebek mellett a következő témákat érinti: - a cég informatikai érintettsége, az ebben rejlő lehetőségek, milyen veszélyeket rejt az adatok nem megfelelő kezelése - mentések és ezek rendszeressége, helye, kezelése, gyakorisága, visszaállítás - dolgozók saját eszközeinek a használata vállalati adatok, alkalmazások eléréséhez - mobil eszközök használata - honlap létrehozása, kezelése, forrás kód, webáruház üzemeltetése - információbiztonsági szempontok

A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi űrlapon tehet meg. Kérdés esetén keressen minket a riliam@csmkik.hu e-mail címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.        

              

Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2019.11.11.