A HR világa és a digitalizáció – RILIAM workshop

A HR világa és a digitalizáció: Digitális transzformáció – A vállalatok alkonya? címmel tart előadást Csóti Gábora Certop Kft minősített szakértője, a Magyar GAMECHANGERS Közösség ügyvezetője, a RILIAM projekt keretében tartott következő workshopon, szeptember 19-én.

„Három forradalom zajlik összefonódva, egymás okaiként és következményeiként: milyen lesz a digitális közeljövő technológiai, üzleti és közösségi nézőpontból? Hogyan változtat meg minket a hálózat fogyasztóként, munkavállalóként, erőforrás-birtokosként, közösségként? Mit tekintünk értéknek, és mit engedünk el? Ráismerünk-e a szervezetekre és szerepeinkre néhány év múlva?” – mindezekre a kérdésekre választ kaphatnak azok, akik részt vesznek az eseményen.

Időpont: 2019. szeptember 19. 9-12 óra
Helyszín: CSMKIK Székház

Részletes program:

9.00
1.  A hálózat hatalma – Mik a digitális gazdaság és társadalom új keretei, melyek között boldogulnunk kell?
2. Eltolódó egyensúly előnyök és kockázatok között – Milyen álmainkat és rémálmainkat teljesítheti be a digitális világ?
3. Közösségi gazdaság – Hogyan éljük hétköznapjainkat a digitális világban?
4. A szervezeti ábra és a munkaköri leírás alkonya – Hogyan változtatják meg a digitális világ munkavállalói a szervezetek működését?

10.10 SZÜNET

10.25
5. Átalakuló szervezeti keretek, változó vezetői és HR-es szereposztás – Mi lesz a szervezetekkel és a szervezeti funkciókkal?
6. Technológia és ember együttműködése – Mivé alakul az emberi munkavégzés az automatizálás nyomán?
7. Szervezeti innovációs kényszer – Mik a kiválóság és a versenyképesség új kritériumai?
8. Kérdések és válaszok – Nyílt beszélgetés a (közel)jövő útjairól

12.00 VÉGE

A RILIAM projekt (Regional Innovation Laboratory for Industrial Automation and Mechatronics, HUSRB/1602/41/0012) tavaly júliusban szerb partnerekkel indult program, célja a határ mindkét oldalán egy-egy innovációs kompetencialaboratórium felszerelésre, valamint a vállalkozói versenyképesség növelése. Ez utóbbi törekvés érdekében kamaránkban workshopokkal, és tréningekkel várjuk az érdeklődő vállalkozások képviselőit.

A workshopon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! A témából adódóan elsősorban társas vállalkozások jelentkezésére számítunk! A jelentkezéseket az alábbi űrlapon várjuk, kérdés esetén keressen minket a riliam@csmkik.hu e-mail címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.   

 

                      

 

         

Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2019.07.18.