Hírek - Üzleti ajánlatok

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara három orosz vállalati megkeresését olvashatja a továbbiakban. Az Eurostar LLC és az Energosystem LLC vállalatok által megküldött, az együttműködési területek és javaslatok megjelölését is tartalmazó cégprofilt ismertető kiadványokat, illetve a Sensis orosz vállalat megkeresését a csatol [...]

2020.09.10.

Az Albanian Distribution and Development Group nevű italokat és tisztítószereket importáló és forgalmazó cég magyarországi partnereket keres.

2020.08.10.

Egy piacvezető svájci fémipari cégcsoport keres olyan magyar gyártót/beszállítót, aki precíziós alkatrészeket gyárt kerámiából illetve keményfémből. Ezen anyagok megmunkálásakor a legfontosabb követelmény a finommegmunkálás mint például a csiszolás, tükrösítés, fényezés, majd összeszerelés.

2020.06.26.

Az alábbiakban több külföldi cég partnerkeresését találja: címkéző- és folyadéktöltő gépeket gyártó cég, a közelségérzékelő szenzorokat előállító cég, illetve kéz- és felületfertőtlenítő szerek gyártója keres magyar partnereket.

2020.06.26.

Lengyel cég különböző anyagú bevásárlótáskák gyártására keres magyarországi partnert. Nem importőrökkel, vagy disztribútorokkal, kizárólag gyártókkal szeretnék felvenni a kapcsolatot.

2020.05.20.

A szingapúri Enterprise Europe Network iroda és egy helyi non-profit szervezet összefogott, hogy a szingapúri gyártó cégek egészségügyi termékei eljuthassanak más országokba, ezzel is segítve a COVID-19 járvány elleni védekezést.

2020.04.15.

Egy szlovén cég kézi flakonokhoz való műanyag szórófejet gyártó magyarországi beszállítót keres.

2020.04.09.

A bolgár VP Brands International nevű cég etanol gyártással foglalkozó partnert keres Magyarországon.

2020.04.07.

A TED BED nevű bolgár cég matracokat, ágyakat és egyéb hálószobai kiegészítőket gyárt, magyarországi partnereket keres termékei értékesítésére. A cég több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik.

2020.04.02.

A Magyar Francia Kereskedelmi és Iparkamara továbbított részünkre olyan üzleti ajánlatok, amelyekben francia cégek magyar partnert keresnek hosszú távú együttműküdésre.

2020.03.11.