Hírek - EEN

Egy szingapúri egészségügyi termékeket kínáló cég disztribútor partnereket keres. A vállalkozás a mellékletben található FFP2-es maszkok hivatalos forgalmazója, amelyek megfelelnek az EN 149:2001-es szabványnak.

2021.02.09.

Egyszer használatos orvosi ruházatot és kiegészítőket gyártó bolgár cég magyarországi partnert keres termékei értékesítéséhez.

2021.02.03.

Bosnyák textilipari vállalkozás magyarországi bútor-, gyermekülés-, otthoni dekoráció, kültéri bútorok és kiegészítők gyártóival lépne kapcsolatba. Elsősorban gyártói együttműködést kötne nemzetközi partnereivel, de szolgáltatói vagy alvállalkozói megállapodásra is nyitott.

2021.01.29.

Egy harmonikákhoz használt innovatív, szabadalmaztatott elektronikus eszközöket gyártó szlovén cég partnereket keres Magyarországon. A vállalkozás közel 100 éves múltra tekint vissza a magas minőségű technikai audió berendezések fejlesztése és gyártása területén.

2021.01.28.

Francia cég a légiipar számára keres magyar gyártót, amely rozsdamentes acélból és nikkel alapú ötvözetekből készült, hidegen húzott vagy hegesztett csövek beszállítását vállalja az alábbi specifikációkkal.

2020.10.13.

Garzon Bútor Zrt. Székesfehérvár fa-és bútoripari, illetve építőipari és belsőépítészettel foglalkozó cégeket keres országosan, akikkel együttműködést, üzleti kapcsolatot szeretne kiépíteni. A Garzon cégcsoport sok projekten indul, közbeszerzésen, külföldi munkákat szerez meg. Ezekhez a munkáihoz vállalkozásokat ke [...]

2020.09.23.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara három orosz vállalati megkeresését olvashatja a továbbiakban. Az Eurostar LLC és az Energosystem LLC vállalatok által megküldött, az együttműködési területek és javaslatok megjelölését is tartalmazó cégprofilt ismertető kiadványokat, illetve a Sensis orosz vállalat megkeresését a csatol [...]

2020.09.10.