Hírek - EEN

A pakisztáni Fecto Group of Industries cég közös vállalkozás alapítására keres magyarországi partnereket. Az együttműködés keretében hazánkban értékesítené termékeit, illetve szívesen vállalná a magyar termékek forgalmazását Pakisztánban.

2021.08.25.

Egy törökországi cég magyarországi partnereket keres, akik vállalnák a termékek értékesítését Magyarországon. Az ajánlat részletei a következőkben olvashatók.

2021.08.19.

Egy bosnyák élelmiszeripari cég magyarországi partnereket keres, akikkel disztribútori vagy gyártói megállapodást kötne. Az EEN hálózaton keresztül érkezett ajánlat részletei a következőkben olvashatók.

2021.08.16.

Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa online bemutatkozási lehetőséget biztosít magyar vállalatoknak a németországi Compauto GmbH autóipari tanácsadó cégnél.

2021.07.23.

A több mint 60 országban jelen lévő Enterprise Europe Network hálózat albán partnere nemrégiben 15 kereskedelmi üzleti ajánlatot továbbított részünkre. Amennyiben érdekli valamely ajánlat, kérjük küldje el az ajánlat referenciaszámát e-mailben az eenszeged@csmkik.hu címre.

2021.06.15.