Vezetői pozícióban lévő nők digitalizációs kihívásai és lehetőségei

 

A CSKIK új Erasmus+ projektjének célja a vezető pozícióban lévő nők digitális képességeinek támogatása pályatanácsadási szolgáltatásokkal.

Közvetlen célcsoport: vezető pozícióban lévő nőknek pályatanácsadási szolgáltatásokat nyújtó HR szakemberek és tanácsadók

Közvetett célcsoport: vezető pozícióban lévő nők

A 2024. novemberéig futó új projekt általános célja, hogy pályatanácsadási szolgáltatásokkal támogassa a vezetői pozícióban lévő nők digitális képességeinek javítását. A DIGIGEN projekt keretén belül a foglalkoztatási szolgálatokban, kamarákban, munkaerő-közvetítő cégeknél és egyéb hálózatoknál dolgozó tanácsadók továbbképzési programja kerül kidolgozására, értékelésére és bevezetésére. 

A projekt az alábbi munkacsomagok mentén valósul meg:

 

 

A Németországból, Hollandiából, Litvániából és Magyarországról származó projektpartnerek között felsőoktatási intézmény, foglalkoztatási szolgálat, munkaerő és weboldal fejlesztő cég, valamint kereskedelmi és iparkamara is képviselteti magát.

Projektpartnerek :

 

A DIGIGEN projekt az Európai Parlament „A nemek közötti egyenlőségről és a nők jogainak erősítéséről a digitális korban” állásfoglalására épül és az Ersamus + program társfinanszírozásával valósul meg.

 

ÖN NŐI VEZETŐ? AKKOR EZT A LEHETŐSÉGET NE HAGYJA KI!

 

További információ a DIGIGEN projektről itt kérhető: digigen@csmkik.hu

    

 

 

Hírek


A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint nemzetközi partnereinek együttműködésével, az Erasmus+ program támogatásával megvalósuló DIGIGEN projekt első szakaszában i [...]

2023.05.11.

A DigiGen projekt szakirodalmi háttere a projekt körülményeinek feltérképezésére

2023.04.28.