DIGIGEN kérdőív: Női vezetők digitális képességeinek támogatása

A kérdőívvel szeretnénk felmérni a vezető beosztásban dolgozó nők digitalizációhoz kapcsolódó észrevételeit és igényeit.

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) 2021-től a DIGIGEN nevű ERASMUS+ projekt megvalósításában vesz részt. A 2024. novemberéig futó projekt keretén belül a foglalkoztatási szolgálatokban, kamarákban, munkaerő-közvetítő cégeknél és egyéb hálózatoknál dolgozó tanácsadók továbbképzési programja kerül kidolgozására, értékelésére és bevezetésére. 

A 4 különböző országból (Németország, Hollandia, Litvánia és Magyarország) származó hét projektpartner között felsőoktatási intézmény, foglalkoztatási szolgálat, munkaerő és weboldal fejlesztő cég, valamint kereskedelmi és iparkamara is képviselteti magát.

A DIGIGEN projekt két célcsoportja a HR tanácsadók és pályatanácsadók (elsődleges célcsoport) és a vezető beosztásban lévő nők (másodlagos célcsoport).

A projekt megvalósítását támogató kérdőív olyan kérdéseket jár körül, mint pl. milyen változásokat hozott a digitalizáció, milyen digitalizációhoz kapcsolódó készségekre van szükség a jelenben és milyenekre lesz szükség a jövőben.

Az online kérdőív kitöltése kb. 5-10 percet vesz igénybe. A beérkezett válaszokat anonim módon kezeljük és továbbítjuk az értékelést végző projektpartner felé.

A kérdőívet erre a linkre kattintva tudja kitölteni: https://forms.gle/x3LeDZV7LUX2gfhh6

Igény esetén, a kérdőívet angol nyelven is kitöltheti erre a linkre kattintva: https://forms.gle/HXgQXz6r3RGijS6Q8

Kérjük, más vezető beosztásban dolgozó kolléganőjét is értesítse a kérdőív kitöltésének lehetőségéről.

Nagyon köszönjük, hogy véleményével segíti munkánkat és így hozzájárul a DIGIGEN projekt megvalósításához.