Részvételi lehetőség a HEPA nemzeti standján orosz élelmiszeripari vásárokon

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség 2024 őszén két nemzetközi élelmiszeripari kiállításon jelenik meg nemzeti standdal, amelyeken lehetőséget nyújt magyar élelmiszeripari vállalatok megjelenésére. A program keretében szeptemberben Moszkvába, novemberben pedig Szentpétervárra juthatnak el az érdeklődő cégek.

Worldfood (2024. szeptember 17-20., Moszkva) https://world-food.ru/en/  

Oroszország egyik legjelentősebb élelmiszeripari kiállítása, melyet 1992 óta minden évben megrendeznek Moszkvában. A kiállítás jellemzői: 10 ezer m2 kiállítói tér, 22 ezer fő feletti látogatottság, 1100+ kiállító vállalat. A kiállítás keretében lehetőség nyílik a potenciális üzleti partnerek azonosítására, kapcsolatépítésre, hosszútávú partnerkapcsolatok és együttműködés kialakítására, ezzel is elősegítve a magyar vállalkozások nemzetközi kereskedelmét, export piacra lépését, ugyanis a kiállítás nem csak a helyi szakembereket és üzletembereket vonzza, hanem a világ minden tájáról érkeznek résztvevők (40 országból), ezzel színesítve az eseményt és a lehetőségek tárházát.

A Worldfood vásárra való jelentkezés határideje: 2024. június 21.

 

Peterfood élelmiszeripari kiállítás (2024. november 12-14. Szentpétervár) https://peterfood.ru/bilet/en

Oroszország egyik jelentős élelmiszeripari kiállítása. A rendezvényen általánosan több mint 300 kiállító vállalat, több mint 8000 szakmai képviselő, 100+ kereskedelmi lánc vesz részt. Oroszország észak-nyugati régiójának legjelentősebb élelmiszeripari kiállítása, ami 1991 óta kerül megrendezésre Szentpéterváron. A fórum profilja, illetve a régió mérete jelentős üzleti lehetőségeket rejt magában. 

A Peterfood vásárra való jelentkezés határideje: 2024. július 1.

A kiállításokon a HEPA a nemzeti standon ingyenesen biztosít lehetőséget a megjelenésre. A kiutazás, szállásfoglalás, kiállítói anyagok kiküldése egyénileg és önköltségen történik.

A cégek a csatolt jelentkezési lap cégszerű kitöltésével, majd a madari.akos@hepa.hu e-mail-címre történő visszaküldésével jelezhetik a Wordfood esetében 2024. június 21-ig, míg a Peterfood vásár esetében 2024. július 1-ig részvételi szándékukat.