Kibervédelem a KKV-knak és NIS2 tájékoztató rendezvény

2023-ban hatályba lépett a magas szintű kiberbiztonságot biztosító intézkedésekről szóló irányelv (NIS2 irányelv), amely megköveteli a nagyobb szereplőktől, hogy vegyék komolyan a kiberbiztonsági kockázatokat és ültessék gyakorlatba azokat az eljárásokat, amelyekkel megelőzhetők és kezelhetők az efféle támadások. 2024. december 31-ig Magyarországon is teljesíteni kell a kibervédelmi követelményeket, így a meghatározott cégeknek 2024. június 30-ig kötelezően be kell jelentkezniük a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságánál (SZTFH).

Ezzel kapcsolatosan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága és Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata VII. Hírközlés, Informatikai Osztálya közös tájékoztató rendezvényt szervez a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székházában (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.) 2024. június 12-én 9 órától.

A rendezvény térítésmentesen, hibrid módon kerül megszervezésre, személyes részvétel esetén előzetesen regisztrációhoz kötött. A regisztrációra ide kattintva van lehetőség.

A rendezvény online formában, Zoom felületen kerül közvetítésre. A konferenciahíváshoz szükséges csatlakozási link a csatolt meghívóban található.