Orosz vállalati megkeresések

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara három orosz vállalati megkeresését olvashatja a továbbiakban. Az Eurostar LLC és az Energosystem LLC vállalatok által megküldött, az együttműködési területek és javaslatok megjelölését is tartalmazó cégprofilt ismertető kiadványokat, illetve a Sensis orosz vállalat megkeresését a csatolt állományok között találja.

Az Eurostar orosz vállalat főbb tevékenységi körébe a hegesztőgépek kompozit alkatrészeinek, elektródák és tartóeszközeik illetve egyéb kapcsolódó elemek gyártása tartozik. A cég együttműködés keretei között mind lehetséges jövőbeli vevőket, mind pedig közös gyártás céljából partnereket keres. További információ a csatolmányban illetve a vállalat honlapján angol és orosz nyelveken található.

Az Energosystem orosz vállalat a magas-és alacsonyfeszültségű hálózatok kapcsán gyárt különböző alkatrészeket, többek között biztosítékokat, kapcsolószekrényeket. A cég az általa kínált termékek kapcsán potenciális jövőbeli vevők iránt érdeklődik. További információ a csatolmányban megjelenített cégprofilban és a vállalat több nyelven elérhető honlapján található.

A Sensis vállalat orosz nyelven beérkezett, különböző bankautomatákkal és készpénz kezelését lehetővé tevő kioszkokkal, automatákkal és gépekkel, illetve kártyaolvasókkal kapcsolatos megkeresése a fenti csatolmányban olvasható. A vállalat beszállítókat és együttműködő partnereket keres. A vállalattal és termékeivel kapcsolatban további részletek a céges honlapon érhetőek el. Együttműködési szándék esetén kapcsolatot Sergei Venin értékesítési menedzserrel a csatolmányban megjelölt elérhetőségen lehet létesíteni.

További részletek a csatolmányokból érhetőek el.