Ünnepi nyitva tartás

Szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket és a vállalkozásokat, hogy kamaránk szegedi és térségi irodái 2020. december 28-a és 31-e között zárva tartanak. Utolsó ügyfélfogadási nap 2020-ban Szegeden december 23-a. Térségi irodáinkban a járványügyi helyzet miatt csak időpontfoglalással van lehetőség ügyintézésre 2020 december 21-ig.
Első ügyfélfogadási nap 2021-ben: január 4.

Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi szolgáltatásokhoz kapcsolódó további információkra:

  • Széchenyi Kártya Program:
    A 1913/2020.(XII.16.) sz. Korm.határozat értelmében a Széchenyi Kártya Program konstrukciói változatlan paraméterekkel 2021. június 30-ig meghosszabbodnak. Erre való tekintettel 2021. január 4-től továbbra is várjuk a hiteligényléseket kamaránkban időpont egyeztetés alapján.
    Széchenyi Kártya Programmal kapcsolatos tájékoztatás 2020. december 28-a és 31-e között az ugyfelszolgalat@kavosz.hu e-mail címen kérhető.
  • Vállalkozók tájékoztatása:
    A december 18-ig befutott kérdéseket tudjuk idén megválaszolni. Az ezt követően beérkezett tájékoztatási kérésekre 2021. január 8-i határidővel küldjük meg válaszunkat.
  • Kamarai nyilvántartásba vétel:
    A 2020. december 28-a és 31-e között beérkezett befizetéseket 2021. január 4-én tudjuk feldolgozni. A befizetésekről készült igazolásokat ezt követően tudjuk küldeni az adatlapon szereplő e-mail címekre.
  • Kivitelező vállalkozók nyilvántartásba vétele:
    Az ünnepek alatti időszakban az online regisztráció folyamatosan elérhető, azonban a telefonos és személyes ügyintézés szünetel.

Az ügyfélfogadási rendről és elérhetőséginkről ERRE A LINKRE kattintva tájékozódhatnak.

A pandémiás helyzetre tekintettel irodáink nyitvatartása változhat. Aktuális rendről fenti fenti linken informálódhat.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése és munkatársai nevében ezúton kívánunk sikerekben és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt!