Meghosszabbították a Széchenyi Kártya MAX beadási határidőket

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Széchenyi Kártya Program MAX Széchenyi Beruházási Hitel MAX és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX konstrukciója esetén, a hitelkérelem regisztráló irodában, személyes ügyintézés keretében történő, hiánytalan benyújtására vonatkozó, a Széchenyi Kártya Program jelenleg hatályos Üzletszabályzatában rögzített befogadás határidő módosításra került a következők szerint: SZB MAX és ASZB MAX hitelkonstrukciókra vonatkozó kérelmek benyújtása 2022. november 30. befogadási határdátumig lehetséges (előzetes időpont foglalás szükséges*)

A Széchenyi Kártya Program MAX egyéb konstrukcióira vonatkozó hitelkérelmek befogadására vonatkozó, Széchenyi Kártya Program jelenleg hatályos Üzletszabályzatában rögzített befogadás határidők változatlanok. SZKP MAX konstrukciók esetében a hitelkérelem regisztráló irodában történő személyes ügyintézés keretében történő hiánytalan benyújtására az alábbi időpontig van lehetőség:

  • SZK MAX és Széchenyi Likviditási hitel MAX: 2022. november 30.

Ezúton felhívjuk figyelmüket arra, hogy a kérelmek regisztráló irodában történő befogadása nem automatizmus. A regisztráló irodákban a benyújtott kérelem egyes igénylési feltételeknek való megfelelésének ellenőrzésére és támogatási szempontú vizsgálatára kerül sor, amelynek eredményeképpen a kérelem elutasításra is kerülhet. A regisztráló irodai ellenőrzés eredményként a választott finanszírozóhoz továbbított kérelmek kapcsán a döntés meghozatala az adott finanszírozó döntési hatásköre, ott kerül sor a benyújtott kérelem érdemi, szakmai szempontú bírálatára. A választott pénzügyi intézmény közvetlenül értesíti a Vállalkozást az általa elvégzett bírálat eredményéről (jóváhagyás vagy elutasítás), illetve jóváhagyás esetén a hitel/lízingnyújtás feltételeiről.

*A KAVOSZ Zrt-t, illetve a megbízásából eljáró regisztráló irodát jogszabály, a termékekre vonatkozó Üzletszabályzat alapján nem terheli olyan kötelezettség, hogy meghatározott időintervallum belül személyes ügyintézésre időpontot biztosítson. A regisztráló irodák a foglaltság függvényében tudnak az ügyfelek részére személyes ügyintézésre időpontot biztosítani.

forrás: https://www.kavosz.hu/hirdetmenyek/szechenyi-kartya-program-max-befogadasi-hataridokkel-kapcsolatos-hirdetmeny/

Forrás: KAVOSZ Zrt.