Koronavírus-válság kihívások és HR válaszok

A Humán Szakemberek Országos Szövetség (HSZOSZ),  az Országos  Humánmenedzsment Egyesület (OHE)  és a Magyar Hadtudományi Társaság (MHTT)  kezdeményezésére és támogatásával  tizenhárom magyarországi és egy határon túli egyetem  (a Budapesti Metropolitan Egyetem - METU, a Budapesti Gazdasági Egyetem - BGE, a Debreceni Egyetem - DE, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem - ELTE, a Széchenyi István Egyetem - SZE, a Kaposvári SZIE Campus - KE, a Miskolci Egyetem - ME, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem - NKE, a Nyíregyházi Egyetem - NYE, a Pécsi Tudományegyetem - PTE,  a Soproni Egyetem - SE, a Szegedi Tudományegyetem - SZTE, a  Szent István Egyetem - SZIE, a Pannon Egyetem - PE, és a Selye János Egyetem - UJS) kutatóinak összefogásával létrejött kutatócsoport e vizsgálatban arra keresi a választ, hogy: „a koronavírus okozta válság milyen kihívásokat és változásokat idézett elő a hazai vállalati/intézményi szféra emberi erőforrás menedzselési gyakorlatában”?

A kutatást szakmailag támogatják: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK), a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK), a Frissdiplomás Kft., a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Iparkamara, a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Miskolci Szakképzési Centrum, a Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK), a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK), a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a „Leader’s Habits Kutatói Hálózat - Humanagement – Human Value” nemzetközi kutatócsoport.

A felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat bizalmasan kezeljük, melyet a Titoktartási nyilatkozatunkkal is megerősítünk. A kutatást terveink szerint elvégezzük más V4 országban is.

A kérdőív 14 fő kérdéscsoportból áll. Kitöltése kb. 10-15 percet vesz igénybe. Az elektronikus kérdőívünk egyszerű és tényszerű válaszokat és véleményeket váró kérdéseket tartalmaz. Ahol egyszerre több válasz is adható, külön jelezzük. A kérdések felett, illetve alatt található "Következő", vagy "Előző" feliratra kattintva navigálhat, a lapok között. A kérdőív indításakor az Ön számítógépén el fog indulni az internetböngésző program, így szükséges, hogy internetkapcsolata aktív legyen. Amennyiben megjelenik egy belépési adatokat kérő ablak, ez a böngésző lassú indulása miatt történhet. Ebben az esetben ne zárja be a böngészőprogramot, hanem indítsa újra a kérdőívet. 

Ha Ön nem kedveli, vagy nem él az elektronikus kitöltés lehetőségével, kérjük, töltse le PDF formában megküldött kérdőívet és válaszolja meg azt hagyományos módon és küldje el azt a megadott címre.

Az indításhoz kattintson ide!