Felkészülés a BREXIT-re - online fórum

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Felkészülés a BREXIT-re" címmel online fórumot szervez. Az esemény célja az átmeneti időszak végét követő új korszakra történő felkészülés elősegítése, tájékoztatás nyújtása.

Az eseményen résztvevők tájékoztatást kapnak az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének (BREXIT) külpolitikai és külgazdasági hatásairól, valamint az átmeneti időszakot követő változásokról, s lehetőségük nyílik, hogy az előadóknak kérdéseket tegyenek fel a platform chat-falán keresztül.

Időpont: 2020. december 8. (kedd) 10.00 - 11.30
Helyszín: online
Szervező: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Jelentkezési határidő: 2020. december 7., hétfő, 12.00 óra
Nyelv: magyar
Regisztráció

Program:

Moderátor: Tényiné Stark Mária, nemzetközi igazgató, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

10.00 – 10.05

Köszöntő

Rév András, alelnök, MKIK Nemzetközi Kollégium

10.05 – 10.35

Tájékoztató az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének (Brexit) Magyarországot érintő külpolitikai és külgazdasági hatásairól

dr. Schmitt Pál Péter, helyettes államtitkár, Külgazdasági és Külügyminisztérium

10.35 – 11.15

BREXIT vámügyi szempontból

Nietsch Tamás, senior manager, Flextronics Kft.

11.15 – 11.30 Kérdések, válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2020. december 7-én, hétfő délután kapják meg e-mailen a jelentkezők.

További információ:

Név: Baki Magdolna
Tel: +36 1 474 5146
e-mail: baki.magdolna@mkik.hu

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:

MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata