Új határidők a Széchenyi Kártya Program GO! konstrukciói tekintetében

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál is igényelhető Széchenyi Kártya Program GO! konstrukciói igénylésére vonatkozóan új határidők léptek hatályba.
Azokat az ügyfeleket, akik Kamaránknál már egyeztetett időponttal rendelkeznek, de az az alábbi időpontot követően került előjegyzésre, kollégáink új, a határidőkön belüli időpontokkal várják, ezzel is segítve, hogy a június 30-ig elérhető kedvezményes vállalkozói hiteligényléseket a határidőn belül be tudják fogadni. Gazdasági önkormányzatunk azonban újabb, időponttal még nem rendelkező igénylőknek már nem tud időpontot biztosítani.

A Széchenyi Kártya Program keretében benyújtásra kerülő kérelmek befogadására vonatkozóan az alábbi intézkedéseket léptetek hatályba:

- Széchenyi Beruházási Hitel GO!, ASZB GO!-ra irányuló hitelkérelmek (hiánytalanul) legkésőbb 2022. május 20. péntekig fogadhatóak be,

- Széchenyi Kártya GO!, Széchenyi Likviditási Hitel, Széchenyi Turisztikai Kártya, illetve átmeneti jogcímű Agrár Széchenyi Kártya konstrukciókra, valamint Széchenyi Mikrohitelre irányuló - hiánytalan - hitelkérelmek befogadása legkésőbb 2022. május 27. péntekig lehetséges,

- az alábbi hitelintézetek esetén a Széchenyi Kártya GO!, Széchenyi Likviditási Hitel, Széchenyi Turisztikai Kártya hiteltípusokra irányuló - hiánytalan - hitelkérelmek befogadására 2022. június 3. péntekig van lehetőség (amennyiben nem szükséges ingatlanfedezet az adott ügylet mögé):
OTP, CIB, KH, Erste Bank, Polgári Bank, Raiffeisen,

- Széchenyi Lízing GO! kérelmek befogadása legkésőbb 2022.06.10. péntekig lehetséges.


A Széchenyi Kártya Klasszik (1+1 éves futamidejű) Folyószámlahitelre, valamint a csekély összegű támogatási jogcímű Agrár Széchenyi Kártyára vonatkozó hitelkérelmek befogadására fenti határidők nem vonatkoznak.