Pályázza meg Ön is a K&H családi vállalatok kiválósági díjat!

A K&H idén is díjjal értékeli a családi vállalatok társadalmi, gazdasági szempontból legjobb gyakorlatait: négy kategóriában várják a nevezéseket, július 31-ig.

A korábbi években két kamarai tagunk is elnyerte a pénzintézet elismerését. 2017-ben a „sikeres hosszú távú stratégia” kategória egyik díjazottja a Naturtex Kft. volt, míg a tavalyi évben az Enterperise Europe Network Dél-alföldi követe, Gyimesi László, a Mystic Nails Hungary Kft. ügyvezetője „társadalmi felelősségvállalás és környezetvédelmi fenntarthatóság” kategóriában vehette át az elismerést.

A K&H családi vállalatok kiválósági díjat azért hozta létre a pénzintézet, hogy ezzel is elismerje a cégek példamutató megoldásait és a sikertörténetek által más vállalatokat is inspiráljon. Az elismerést 2015 óta ítélik oda a legjobbaknak, idén pedig négy olyan aktuális témakörben lehet nevezni, amely minden családi vállalat életében kiemelt szerepet játszhat: innováció, környezetvédelmi fenntarthatóság, hosszú távú stratégia és generációváltás. A jelentkezéseket egészen július 31-ig várják.

A díjakat a Forbes Családi Vállalatok Gálán adják majd át, valamint a nyertesről médiamegjelenést biztosítanak a magazinban, hogy a nagyközönség is megismerhesse a cégek példaértékű tevékenységét.

További információk, pályázati kiírás és nevezési lap ide kattintva érhető el.