Jövőálló vendéglátó - online esemény

A Modern Vállalkozások Programja Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozatának következő eseményére május 26-án Jövőálló vendéglátó címmel kerül sor. Az ingyenes online eseményen a turizmusban és vendéglátásban jól működő digitális megoldások kerülnek bemutatásra, valamint szó lesz a vendéglátás adózási szabályairól is.

Miről lesz szó?
 

Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy egy szálláshely, étterem, cukrászda vagy kávézó ne legyen jelen az online térben, vagy legalább a Google térképen.
Ez persze sokaknak nagy lépést jelent és kezdetben valószínűleg a digitális világ idegen is lehet számukra, de a szakemberek azt mondják, aki időben hoz jó döntéseket, hatalmas előnyre tehet szert versenytársaival szemben.
Az elmúlt két év jelentősen felgyorsította ezeket a folyamatokat. A vendéglátással foglalkozó vállalkozások sok részterületre találhatnak már jól működő szoftvert, legyen az raktárkészlet-kezelés, pénzügyi nyilvántartás és az ezekhez kapcsolható modulok: kézi pincér terminál, digitális stand, számlázórendszer, előrendelő modul, webshop, és akár futárkezelés is.

Miért érdemes eljönni? 

A Modern Vállalkozások Programja –Jövőálló vendéglátó elnevezésű online eseménye május 26-án, 13 órától többek között igyekszik feltárni, hogy a hazai turizmus és vendéglátás valamit a digitalizáció összefüggésében melyek a legfontosabb problémák és milyen lehetőségek vannak a megoldásukra. Ezen felül a résztvevők számtalan jól működő digitális megoldásról is hallhatnak, valamint szó lesz a vendéglátás adózási szabályairól is.
A délelőtt második részében a szakértők egy panelbeszélgetésben veszik górcső alá azokat a kérdéseket, melyeket az előadások alatt nem lehetett bővebben kifejteni.

Szervezők: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja / Magyar Könyvelők Országos Egyesülete 

Az esemény online kerül lebonyolításra. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A részletes program és a regisztrációs felület IDE kattintva érhető el.