Francia partnerkeresések

A Magyar Francia Kereskedelmi és Iparkamara továbbított részünkre olyan üzleti ajánlatok, amelyekben francia cégek magyar partnert keresnek hosszú távú együttműküdésre. A partnerkeresések az alábbiakban találhatók.

1, Olyan gyártó cégeket keresnek, akik gyártottak már az alábbiakhoz hasonló kulcstartókat, kitűzőket, medálokat elsősorban a következő anyagokból: fém, alumínium, nikkel, vas, króm, spiáter.
Mennyiségeket illetően kulcstartóknál körülbelül 4-5 millió, kitűzőknél körülbelül 1 millió, medáloknál pedig körülbelül 150 000 megrendeléssel kellene kalkulálni. A francia cég ennyi terméket rendel meg jelenlegi beszállítóitól, viszont szeretne váltani magyar partnerre, amennyiben lenne érdeklődő projektjére.

   

2, Olyan tejtermelőket keresnek, akik a következő feltételeknek felelnek meg:

  • termelt tej eredete: nem legelőn nevelt tehéntől származó tej
  • mennyiség: 5 millió liter nyerstej / év (lehetőség szerint egy tartály / nap; amennyiben ez nem megoldható: minimum egy tartály / hét, akár több partnertől is)
  • tej beltartalma : zsírtartalom (100g-ban) ≥ 3,6%; fehérjetartalom (100g-ban)  ≥ 3,1Z
  • nyelvtudás: lehetőség szerint angol, francia vagy olasz (amennyiben ez nem megoldható, kamaránk segít majd a kapcsolattartásban)
  • + telephely preferencia: Nyugat-Magyarország

Kérjük amennyiben felkeltette érdeklődését bármely fenti ajánlat, jelezze felénk az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen.