FLOURISH III. Hírlevél

A FLOURISH - "Szervezeti innováció elősegítése" című (2018-1-BG01-KA202-048014 azonosítójú) projekt 3. hírlevele  - csatoltan - számos érdekes témáról informálja az olvasót.

Többek között olvashatunk a 2019. novembere és 2020. márciusa között megrendezett pilot képzésekről, melyek célja a FLOURISH Tanterv, tanfolyam és kézikönyv a tanulók számára című szellemi termék tesztelése volt a partner országokban, azaz Bulgáriában, Portugáliában, Litvániában, Lengyelországban és Magyarországon is. A képzés kifejezetten az európai KKV-k innovációs igényeinek megfelelően lett összeállítva, és a pilot képzések tapasztalatai alapján véglegesítette a partnerség. A képzés sorozatokon összesen 86 résztvevő volt különböző területeket képviselve, mint oktatási intézmények (egyetemi hallgatók és előadók), KKV-k alkalmazottai és vezetői különböző területekről.

A FLOURISH Oktató videó a pilot képzés során szerzett tapasztalatokból ötletet merítve mutatja be a különböző csoportok facilitálása során felmerülő tipikus hibákat és azok helyes megoldásait. Ezt az érdeklődők a FLOURISH projekt Youtube csatornáján tudják megtekinteni. 

Ne maradjon le a projekt zárási tevékenységekről beszámoló utolsó FLOURISH hírlevélről sem, amely hamarosan szintén elérhető lesz.