Fókuszban a külpiacok külgazdasági évnyitó konferencia

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén is megrendezi a Fókuszban a külpiacok külgazdasági évnyitó konferenciáját. A rendezvényt, melyre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is visszaigazolta a részvételét, 2022. március 1-jén 10.00 órai kezdettel kerül megrendezésre Budapesten a Mercure Budapest Castle Hill Hotel Mátyás termében.

A konferencia célja, hogy tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára. Az idei konferencia egyrészt kiemelten kezeli Magyarország aktuális külgazdasági prioritásait, másrészt a kamarai tagozatok, üzleti tanácsok exportfejlesztésben betöltött szerepére fókuszál két panelbeszélgetés keretében. A panelek szakértői a magyar KKV-k külpiaci tevékenysége szempontjából fontos célterületek üzleti környezetét és együttműködési lehetőségeit mutatják be.

Az esemény előzetes programja mellékletben olvasható.  

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadják el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt.

Regisztrálni ide kattintva lehet 2022. február 22-ig.