Felhívás Kamarai Gyakorlati Oktatói Képzésre!

2019. szeptember 1-jétől csak kamarai gyakorlati oktatói tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek foglalkozhatnak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.
A kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga azokat a gyakorlati oktatóként alkalmazott szakembereket/szakoktatókat érinti, akik iskolán kívüli (külső) gyakorlati képzőhelyen foglalkoznak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben. Ez a képzés fejlődési lehetőséget biztosít a gyakorlati oktatóknak, szakoktatóknak a tanulókkal való egyes problémás szituációk kezelésében, ugyanakkor minőségi tudásra tehetnek szert, amely segítségével magasabb színvonalra emelhető a gyakorlati oktatás.


A képzési idő összesen 50 óra, amely két szakaszból tevődik össze: 25 óra elmélet és 25 óra (3 napos) tréning.


A járványügyi helyzettől függően, az 50 órás képzés első csoportját tervezetten 2021. április közepén indítjuk!


Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket támogatott képzéseinkre, érdemes minél előbb felkeresni bennünket, hogy minden érdeklődőnek helyet tudjunk biztosítani 24 fős csoportjainkban.
Támogatott képzéseinkre 20%-os önerő, azaz bruttó 22.860 Ft. befizetésével tudnak bekapcsolódni a jelentkezők.


Jelentkezni 5 éves szakmai gyakorlat igazolásával, szakmai végzettséget igazoló dokumentum másolatával és eredetiben kitöltött jelentkezési lappal lehet, mely a cikk alatti fájlból tölthető le.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse munkatársunkat:
Dankó Viktória: 62/549-394, 30/455-1494;
felnottkepzes@csmkik.hu

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartott, a 2013. évi LXXVII. törvény 2. A és B §-aiban meghatározott felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény.
Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000429.


A projekt az Innovációs Technológiai Minisztérium finanszírozásában valósul meg a Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt illetve a támogatási szerződés száma: NFA-KA-ITM-9/2020/TK/05.


Tájékoztatjuk, hogy adatait a Kamarai Gyakorlati Oktatói Képzés és Vizsgához kapcsolódó kötelezettségekkel kapcsolatban kezeljük és nyilvántartjuk. Kamarai Gyakorlati Oktatói Képzés és Vizsgához kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató IDE kattintva érhető el.