Felhívás TechMeeting-re

A Choose Paris Region üzletfejlesztési ügynökség várja a magyar startupok, vállalatok jelentkezését, akik számára a program kiváló alkalmat ad az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra. 

A következő, Smart Energy & Building #Matchmaking TechMeeting-re történő jelentkezés előtt a Choose Paris Region továbbra is szeretné előszűrni a startupokat. A szervezők választják ki azokat a cégeket, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek, és nekik ingyenes részvételre jogosító kódot küldenek.

Fontos, hogy az alábbi kritériumoknak megfeleljenek a vállalatok:

- startup /scaleup

- a nagyvállalatok igényeinek megfelelő technológiai megoldás

- már van hazai üzleti eredményük, referenciájuk

- nemzetközi szinten piacképes megoldás (ideális esetben már kapott tőkebefektetést)

Amennyiben érdeklődnek az esemény iránt szíveskedjenek megküldeni cégük adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség), Szűcs Mariann, Külgazdasági attasé címére: E-mail: mariann.szucs@mfa.gov.hu. 

Az online rendezvény menete: a regisztrált startupok/KKV-k rövid bemutatkozóját az ügynökség megosztja a nagyvállalatokkal, amelyek kiválasztják a számukra érdekes megoldásokat. Ezt követően, november 26-án a startupok/KKV-k megkapják ezen vállalatok elérhetőségeit, akikkel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. A programban részt vevő nagyvállalatok vállalják, hogy készek tárgyalni a kiválasztott cégekkel, illetve ők is megkapják utóbbiak elérhetőségeit.

A részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő november 20.

További információk a mellékletben találhatók.