FELHÍVÁS MESTERKÉPZÉSRE!

Ismét támogatott mesterképzéseket hirdet a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és egzisztenciális életpálya modell, karrier kialakításának lehetőségét, valamint a tanulóképzéshez és vállalkozásvezetéshez szükséges ismeretek elsajátítását. A támogatási szerződés korlátozott számban lehetőséget teremt arra, hogy a duális képzésbe bekapcsolódó cégek munkavállalói támogatást kapjanak mesterképzés és vizsga teljesítésére. Kamaránk várja a jelentkezéseket azon szakmákra is, melyekre rendeletben írták elő a mestervizsga meglétét.

A hatályos mestervizsga követelményeket az MKIK honlapján érheti el:

https://mkik.hu/mestervizsga-dokumentumok-es-kovetelmenyek

 

A támogatás önrész vállalása mellett nyerhető el, melynek összege az idei évben bruttó 84.000 Ft. A mestervizsgára felkészítő képzés időtartama 180 óra (a turizmus-vendéglátás ágazat esetében 250 óra), amely a szakmai órák mellett 30 óra vállalkozásvezetési és 40 óra pedagógiai ismereteket is magába foglal.

A képzés elindulásának várható időpontja: 2022. április.

Jelentkezési határidő: 2022. 03. 15.

 

A támogatott helyek korlátozottsága miatt, a következő szempontok alapján rangsorolunk:

  • elsőbbséget élveznek a mestervizsgával gyakorolható tevékenységek, illetve azon gazdálkodók, akik már foglalkoztatnak tanulószerződéssel/szakképzési munkaszerződéssel/együttműködési megállapodással tanulót;
  • hatályos tanulószerződések/szakképzési munkaszerződések/együttműködési megállapodások száma;
  • a gazdálkodó még nem vett részt támogatott mesterképzésen a CSMKIK szervezésében,
  • önkéntes kamarai tagság,
  • beérkezés sorrendje.

 

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse munkatársunkat!

Kiss Éva: 62/554-263, 30/455-1436

E-mail: felnottkepzes@csmkik.hu

 

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartott, a 2013. évi LXXVII. törvény 2. A és B §-aiban meghatározott felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000429.

A projekt az Innovációs Technológiai Minisztérium finanszírozásában valósul meg a Gazdaság-újraindítási Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt illetve a támogatási szerződés száma: GFA-KA-ITM-12/2021/TK/05.

Tájékoztatjuk, hogy adatait a mesterképzéshez kapcsolódó kötelezettségekkel kapcsolatban kezeljük és nyilvántartjuk. Mesterképzéshez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató IDE kattintva érhető el.