EU Finance Days 2022

A vállalkozások folyamatosan igyekeznek megőrizni a versenyképességüket, ezért sok esetben külső finanszírozásra támaszkodnak, amely segíti a bővülést, az innovációt, valamint a zöld és digitális átállás megvalósítását. Az Európai Pénzügyi Napok 2022-es rendezvénye a magyar Enterprise Europe Network társszervezésével valósul meg, melynek keretében szeptember 28-án egy webináriumon ismerhetik meg az uniós vállalkozásfejlesztési programokat és pénzügyi forrásokat.

A 2021–2027-es időszakra szóló uniós költségvetés keretében új uniós programok indultak. A pénzügyi intézmények, a nemzeti fejlesztési bankok, a vállalkozástámogatási struktúrák és multiplikátorok első kézből szeretnének tájékozódni az olyan, új uniós vállalkozástámogatási programokról, mint az InvestEU, az Európai Innovációs Tanács és az Egységes piac program.

A 2022-ES UNIÓS PÉNZÜGYI NAPOK eseményt az Európai Bizottság szolgálatai és képviseletei, valamint a fő végrehajtó partnerek szervezik. Az új pénzügyi és támogatási programokat webináriumok formájában mutatjuk be az érdekelt feleknek. A webinárium során Önnek arra is lehetősége lesz, hogy kérdezzen a szakértőktől.

Csatlakozzon a 2022-es uniós pénzügyi napok eseményhez, és tájékozódjon részletesebben az InvestEU és az Egységes piac programról, valamint az Európai Innovációs Tanácsról.

Bővebb információ itt!