Elstartolt a 0.5%-os nettó kamatú Széchenyi MIKROHITEL GO! hitelkonstrukció

A Széchenyi MIKROHITEL GO! konstrukciót a mikrovállalkozások vehetik igénybe, a finanszírozott összeg minimum 1 millió, maximum 50 millió forint.

A mikrohitel futamideje minimum 13 hónap, maximum 10 év. Széchenyi MIKROHITEL GO!-hoz biztosított állami támogatásnak köszönhetően a vállalkozás által a lízing futamideje alatt fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 0,5%/év.

A Széchenyi MIKROHITEL GO! konstrukció felhasználható agrár és nem agár beruházási célok finanszírozására (például ingatlan vásárlás, építés, fejlesztés, új vagy használt gépek, berendezések, egyéb tárgyi eszközök vásárlása, beszerzése is).


A konstrukcióról szóló részletes információkat a https://csmkik.hu/oldalak/szechenyi-kartya-program honlapunkon, illetve a www.kavosz.hu honlapján olvashatja.
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak.

További információkért keresse Széchenyi Kártya ügyintézőinket kamaránkban a 62/554-250-es számon vagy a szkartya@csmkik.hu email-címen. A megnövekedett ügyfélforgalomra való tekintettel személyes találkozásra, csak előre egyztetett időpontban van lehetőség, ezért ha kérhetjük előzetes, részletesebb tájékoztatás érdekében telefonon, vagy emailen keressenek bennünket.