Ifj. Gyimesi László lett az Enterprise Europe Network Dél-alföldi követe

Ifj. Gyimesi László lett az Enterprise Europe Network Dél-alföldi követe. A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózatának magyarországi konzorciuma két évente választ regionális követeket, akik a szervezet munkáját támogatva segítik a térség vállalkozásainak nemzetközi piacra lépését és fejlődését.

Ifj. Gyimesi László az új Dél-alföldi követ

Ifj. Gyimesi László a szegedi székhelyű Mystic Nails Hungary ügyvezetője, mellette számos vállalkozásfejlesztő rendezvény, exportorientált tréningek, egyetemi kurzusok, HR és cégvezetési konferenciák és kerekasztal-beszélgetések meghívott best practice előadója. Jelenleg csaknem 30 munkatársával együtt több, mint 20 országba exportálják saját márkás terméküket Szegedről. 2007-es indulásukat követően 2 év múlva már export piacra léptek, mára pedig árbevételük több mint 65%-a külföldről származik. A kiemelkedő színvonalú termékek gyártása iránti elkötelezettségüket számtalan elismerés mellett 2019-ben Érték&Minőség Nagydíjjal valamint az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjjal jutalmazták. Emellett saját brand-jük - a Mystic Nails - többszörös MagyarBrands díjas márka, mely a mai napig egyedülálló ebben a szépségipari szegmensben. 

Az Enterprise Europe Network Követi Program

A hazai Enterprise Europe Network a nemzetközi hálózatban elsőként vezette be a Követi programot. A kezdeményezés célja, hogy a szolgáltatásokat rendszeresen használó, elégedett ügyfelek jó példájukon keresztül jutassák el további vállalkozókhoz az EEN hírét ezzel elősegítve, hogy minél többen élhessenek a Hálózat biztosította lehetőségekkel. A konzorciumi partnerek két évente választanak saját ügyfélkörükből követet, ezzel biztosítva az országos lefedettséget, a követek a két év lejárta után is segítik az üzletfejlesztési szervezet munkáját. Továbbra is a Dél-alföldi régió követe tehát dr. Letoha Tamás, a Pharmocoidea Kft. ügyvezető igazgatója; ifj. Palotás Sándor, a Déli-Farm Kft. ügyvezető igazgatója; valamint Ződi-Sipos Mária a CreatIT Kft. ügyvezető igazgatója, hozzájuk csatlakozott Ifj. Gyimesi László.

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata

Az Enterprise Europe Network a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Célja az európai kis-és középvállalkozások (kkv-k) versenyképességének növelés, nemzetközi kapcsolatrendszerének bővítése. A Hálózat szolgáltatásai az Európai Bizottság finanszírozásának köszönhetően díjmentesen érhetőek el valamennyi hazai kkv számára. Az Enterprise Europe Network segítségével a világ több mint 60 országának vállalkozásaival építhetnek üzleti kapcsolatot a magyar cégek, emellett számos más ingyenes szolgáltatással támogatják a hazai kis- és középvállalkozásokat.