Megjelent a Bridge to Benefits pályázati felhívása

Megjelent a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében idén ismét induló és hónap végéig elérhető Bridge to Benefits 2022 Mesterkurzus pályázati felhívása.

A Bridge to Benefits képzéssorozat célja hogy a társadalmi felelősséget érző vállalkozásoknak gyakorlati támogatást nyújtson az üzleti és társadalmi missziójuk kiteljesítésében. A program keretében gyakorlatorientált megoldásokat nyújt kkv-k számára, nagyvállalatok és civil szervezetek egyidejű bevonásával.

A mesterkurzus célja a társadalmi felelősséget érző vállalkozásoknak gyakorlati támogatást nyújtani az üzleti és társadalmi missziójuk kiteljesítésében. A program keretében gyakorlati képzést nyújtunk kkv-k számára, nagyvállalatok és civil szervezetek egyidejű bevonásával. A kezdeményezést 2021-ben hívta életre a BKIK és a Civil Impact Nonprofit Kft.

Az előző évi Mesterkurzusról készült rövid videó ITT tekinthető meg.

Felhívás keretében továbbra is olyan mikro-, kis- és középvállalkozásokat jelentkezhetnek az ország egész területéről, akik érdeklődnek olyan fejlesztési lehetőség iránt, amelynek köszönhetően tevékenységük társadalmi és környezeti célok mentén fejlődik, emellett pedig nyitottak arra, hogy nagyvállalatok és civil szervezetek jógyakorlatait és tapasztalatait megismerjék, adott esetben adaptálják azokat.

A Bridge to Benefits Mesterkurzuson való részvétel előnyei:

  • Új kapcsolatok kiépítésének lehetősége, nagyvállalati és civil szereplőkkel
  • Mentori támogatás a vállalkozások számára
  • Új ismeretek elsajátítása, versenyelőny kialakítása/erősítése a cég számára
  • Közös projektek formájában kézzelfogható hatás elérése társadalmilag fontos ügyekben
  • A pitch eseményen a zsűri által ítélt három legjobb projekt a BKIK által nettó 1000 EUR értékű promóciós támogatást kap. A promóciós támogatás a projektről szóló promóciós célú, bemutatkozó videó gyártását és  erre vonatkozó  fizetett közösségi médiahirdetést tartalmaz. A videó és a közösségi média hirdetés lebonyolítását a BKIK által megbízott kommunikációs ügynökség készíti.

 

A pályázatokat elektronikus formában, ITT kell benyújtani.

A pályázati űrlap minta ITT tekinthető meg.

További információt a Bridge to Benefits képzéssorozatról ITT talál.