Igényfelmérés Incoterms® 2020 kapcsán

Az MKIK az  Incoterms® 2020 magyar nyelvű kiadásának megjelentetése, Kamaránk és az Enterprise Europe Network szegedi irodája pedig egy tervezett tájékoztató rendezvény megszervezése kapcsán előzetes igényfelmérést végez.

1) Incoterms® 2020 magyar nyelvű kiadás

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tervezi megjelentetni az International Chamber of Commerce (ICC) frissített nemzetközi kereskedelmi szokványgyűjteménye, az Incoterms® 2020 magyar nyelvű kiadását, ezért előzetesen fel kívánjuk mérni a kiadvány iránti igényt.
A kiadvány ára 15.000 Ft + 5% áfa.

A felmérés nem minősül megrendelésnek. Célja, hogy előzetesen tájékozódjunk a körülbelüli darabszámigényről a tagvállalatok részéről.

Kérjük, hogy amennyiben érdekli Önöket a kiadvány a lehető legrövidebb időn belül szíveskedjen részünkre visszajelezni a hitelesites@csmkik.hu e-mail címre.

2) Incoterms® 2020 tájékoztató rendezvény

Kamaránk és az Enterprise Europe Network szegedi irodája megfelelő jelentkezői létszám esetén vállalkozásaink visszajelzése alapján tervezi egy Incoterms® 2020 tájékoztató rendezvény megszervezését is.

Kérjük jelezze részünkre az érdeklődő résztvevő(k) elérhetőségeinek (cégnév, kontaktszemély, telefonszám, e-mail cím) megadásával, amennyiben érdekelné egy ilyen tájékoztató.

Elérhetőség:
Tóthné Horváth Mónika
tel: 62/554-252
e-mail: hitelesites@csmkik.hu