2019.11.21-tól 2019.11.22-ig

XXI. Nemzetközi Közlekedési Konferencia

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network-Szeged a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.-vel valamint a Közlekedéstudományi Egyesülettel együttműködésben, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával 2019. november 21-22-én immár huszonegyedik alkalommal szervez Szegeden Nemzetközi Közlekedési Konferenciát, ezúttal a következő címmel:

 „Innováció és versenyképesség a közlekedési szolgáltatások területén“.

A rendezvényt megelőzően a korábbi évek hagyományait követve 2019. november 20-án Szegeden tartja kihelyezett zártkörű ülését az MKIK Közlekedési- és Logisztikai Kollégiumának Taxi és Személygépkocsis Személyszállítási Tagozata "Hogyan tovább taxi?" címmel.

Időpont: 2019. november 21-22. (csütörtök-péntek) Helyszín: CSMKIK Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.) A konferencia tervezett programja ITT érhető el. A szállással kapcsolatos részleteket ITT találja! Bővebb információk: konferencia@csmkik.hu Konferenciánk támogatói: Innovatív közlekedésinformatikai megoldások a New Line-tól   Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti!

Helyszín


HU
Szeged | Párizsi krt. 8-12