2022.03.08-tól 2022.03.09-ig

i3 klub, Vállalati kapcsolatok hatása a versenyképességre

A Dél-alföldi technológiaváltók vezetői közösségének tudásmegosztó 3. I3 klub alkalmának témája, hogyan lehet a dél-alföldi régióban egy intenzív és minőségi kapcsolati hálót kialakítani a cégek között?

Esemény időpontja: 2022. március 8., kedd 13:30 - 17:00
helyszíne: CSMKIK székház (6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

A TALÁLKOZÓ HÁTTERE

A hálózatkutatás előretörésével mostanra bizonyítást nyert az, amit eddig csak sejtettünk vagy éreztünk: egy vállalat és egy régió verseny-képességét alapvetően meghatározza a cégek közötti kapcsolati háló. Minél nagyobb számú, minél intenzívebb és eredményesebb együttműködés jön létre a régió gazdasági szereplői, illetve tudásközpontjai között, annál valószínűbb
az új technológiák és módszerek terjedése, újszerű beszállítói, vevői vagy kooperatív előállítási folyamatok és láncok kialakulása. Különösen aktuális ez a jelenleg tapasztalható alapanyag-hiány és ellátási nehézségek miatt.
A műhelymunka fő kérdése ezért a következő: hogyan lehet a dél-alföldi régióban egy intenzív és minőségi kapcsolati hálót kialakítani a cégek között? Milyen jó példákat ismerünk új együttműködések kiépítésére, melyek a vállalati igények egy ilyen hálózat kapcsán, és milyen eszközök vagy platformok szolgálhatják ezeknek az igényeknek a kielégítését?
Fenti kérdések a technológiaváltó cégeknél még kiélezettebben jelennek meg, hiszen náluk a stratégiai együttműködések a technológiai transzformáció kulcsai.

AKIKNEK AZ ESEMÉNY SZÓL:

  • 25-30 főnél több kollégát foglalkoztató cégvezetőknek, akik szívesen részt vesznek a megye, illetve a régió vállalati kapcsolati hálójának dinamizálásában, és akik érzik cégükön
    a technológia- és működésbeli váltás nyomását
  • akik szívesen cserélnek eszmét és tapasztalatot, építenek új üzleti kapcsolatot a megyében hasonló cipőben járó vezetőtársaikkal

A kluibeseményre korlátozott számú jelentkezést tudjuk fogadni a MEGHÍVÓ ezen a felületen érhető el, benne a regisztrációs kérdőívvel. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az eseményen kizárólag egészséges és tünetmentes állapotban jelenjen meg. 

 

Az esemény az Ipar és az Üzlet 4.0 témakörében felmerülő vállalati problémákra alapul, mely a RILIAM I-4.0 projekt (HUSRB/1903/43/0051) keretében valósul meg.

KAPCSOLAT ÉS INFORMÁCIÓ: 

Szilágyi Katalin, ipari és innovációs tanácsadó
e-mail: riliam@csmkik.hu, tel: +36 62 554 250/136

 


             

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.