2018.04.11.

Kezdő e-építési napló gyakorlati képzés

Kamaránk DMG Oktatási Nonprofit Kft-je szervezésében ismét megrendezésre kerül az építési e-napló használatát segítő,  4 órás, számítógépes gyakorlati képzés.

A felhasználói szintű oktatás lehetőséget biztosít AZOK SZÁMÁRA, AKIK MÉG NEM VEZETTEK elektronikus építési naplót és oktatói segítséggel, kiscsoportos képzés keretében szeretnék megismerni a napló használatát.

Képzés időpontja: 2018. április 11. (szerda) 8.30-12.30 Helyszín: Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.) II. emeleti Rainer Ferenc terme Előadó: Bényi Mihály, okleveles építő- és építész mérnök A képzés díja: A gyakorlati képzésen való részvétel 8.000 Ft + ÁFA / fő.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hátralékkal nem rendelkező, önkéntes tagjai számára  6.000 Ft + ÁFA / fő. (A résztvevők a számlát a rendezvényt követően kapják meg.)

Sokan összetévesztik a CSMKIK önkéntes tagságát a gazdálkodó szervezetek kötelező regisztrációjával. A kötelező regisztráció független a gazdasági és szakmai kamarai tagságtól, a kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes maradt, így a regisztrált vállalkozások nyilvántartásba vételükkel nem válnak kamarai taggá. A gazdasági kamarákról szóló törvény szerint 2012. január 1-től, a nem agrár tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek, kötelesek kamarai nyilvántartásba vételüket kezdeményezni, a kamarai közfeladatok ellátásához évente március 31-ig 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni, a Kamara pedig köteles részükre a törvényben meghatározott szolgáltatásokat térítésmentesen nyújtani. További információ EZEN a linken található. A KÉPZÉS CSAK ABBAN AZ ESETBEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE, HA A JELENTKEZŐK SZÁMA ELÉRI A 8 FŐT!

A részvétel feltétele: - saját laptop (WIFI képes) - előzetes regisztráció a képzésre

A képzéshez internetes kapcsolatot biztosítunk. A részvétel lemondása csak írásban lehetséges a madarasi.beatrix@csmkik.hu e-mail címen legkésőbb 2 munkanappal a képzést megelőzően. Amennyiben ez nem történik meg, sajnos nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díjtól. Az elektronikus építési naplóval kapcsolatban a www.e-epites.hu honlapon található bővebb információ. JELENTKEZÉS esetén kérjük az alábbi űrlap kitöltését:

(Amennyiben szabad hely hiányában nem tud jelentkezni a képzésre, kérjük, jelezze részvételi szándékát a madarasi.beatrix@csmkik.hu e-mail címre.)

Helyszín


HU
Szeged | Párizsi krt. 8-12