Bosnyák élelmiszeripari gyártó cég magyar partnereket keres

Egy bosnyák élelmiszeripari cég magyarországi partnereket keres, akikkel disztribútori vagy gyártói megállapodást kötne. Az EEN hálózaton keresztül érkezett ajánlat részletei a következőkben olvashatók.

Az MBA Centar Ltd. mélyhűtött péksüteményeket gyárt: pitéket, kenyereket, péksüteményeket, süteményeket és tortákat. Magyarországi partnereket keres, akik vállalnák a termékek értékesítését hazánkban, vagy nyitottak lennének egy gyártói megállapodás kötésére.

A péksütemények széles választékát is gyártják, amelyek mind a kiskereskedelmi, mind a HoReCa ipar számára alkalmasak. Ide tartoznak a burek vagy filo (philo) tészta tekercsek, amelyek különféle töltelékekkel vannak töltve, például hús, spenót és sajt.

Olyan cégeket keresnek, akik érdeklődnek pékáruk értékesítése és forgalmazása iránt. Komoly befektetéseket tettek termelésük és hűtőtárolóik fejlesztésére és bővítésére.
A bosnyák cég ezen kívül nyitottak a saját márkák kifejlesztésének lehetőségeire is az ügyfelek számára.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a bosnyák üzleti ajánlat, kérjük forduljon hozzánk az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen.

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2021.08.16.