Fenti címmel konferenciát és vitafórumot szervez a Turizmus Kft. és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs és Reklám Klubja 2011. április 8-án Hódmezővásárhelyen, a Hotel Ginkgo Sasban.

A korábbi időszakban a TDM pályázatok a Dél-alföldi régióban az ország más térségeihez képest nem indultak el, így kiemelt szerepe van az Új Széchenyi Tervben megfogalmazott lehetőségek szakszerű és tényszerű feltárásának. Ennek érdekben több szervezet fogott össze, hogy minél szélesebb szakmai kör előtt tárja föl a kormányzati szándékokat és civil összefogásban rejlő előnyöket. Ennek a párbeszédnek a szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Utazás kiállításon Budapesten, – a Turizmus Kft. által szervezett konferencián – „teltházas” volt az érdeklődés. A helyszín kiválasztásának pedig az adott különleges hangsúlyt, hogy Hódmezővásárhelyen – az első Magyar Örökség Díjas városban – az utóbbi időszakban több olyan fejlesztés valósult meg (fedett uszoda, szálloda fejlesztés és BKF turisztikai és üzleti képzéseinek a befogadása), amely példaértékű lehet más desztinációk számára is.

A rendezvény részletes programját a mellékelt meghívó tartalmazza. A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjen a meghívóban feltüntetett linken jelezni.