A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások újraindítását segítő lízing konstrukció, amely felhasználható agrár célú és nem agár célú lízingügyletek, így például új vagy használt haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is.
Kizárt a konstrukcióban: személygépjárművek, motorkerékpárok, pick-up-ok vagy terepjárók (jellemzően N1G jármű kategória besorolás), 25 MFt + ÁFA összeget meghaladó vételárú kishaszongépjárművek, valamint a quad-ok finanszírozása.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK A SZÉCHENYI LÍZING MAX+ KONSTRUKCIÓRÓL:

FINANSZÍROZOTT ÖSSZEG: Minimum 1, maximum 400 millió Ft ügyletenként és ügyfelenként (max. 1 milliárd Ft összesen)

FUTAMIDŐ: minimum 12, maximum 84 hónap

KAMAT ÉS KEZELÉSI KÖLTSÉG: A Széchenyi Lízing MAX+-hoz biztosított állami támogatásnak köszönhetően a vállalkozás által a lízing futamideje alatt fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 5%/év. A lízing valamennyi költségét és díját részletesen a Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció kondíciói elnevezésű dokumentum tartalmazza, amely a mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzat 18. számú melléklete.

LÍZING DÍJA: A lízing díj fizetésének megkezdésére a türelmi időt (maximum 21 hónap) követően kerül sor. Havi, negyedéves, éves és szezonális törlesztési gyakoriság is lehetséges. A tőketörlesztéssel egyidőben esedékes a kamat- és kezelési költség megfizetése.

BIZTOSÍTÉK: A finanszírozó pénzügyi intézmény saját belső szabályzata és döntése alapján kerül megállapításra, ha a fedezettség nem éri el az 50 %-ot, akkor magánszemély kezes bevonása kötelező.

 

Kamaránk által végzett regisztrációs tevékenység ellenértékeként a Vállalkozás az Üzletszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mértékű regisztrációs díjat köteles fizetni. Kamaránknál önkéntes tagként regisztrált ügyfelek mentesülnek a regisztrációs díj fizetési kötelezettség alól. Az önkéntes kamarai tagság előnyeiről bővebben ITT olvashat.

Az igényléshez szükséges dokumentumokat, valamint a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukcióról további információkat ITT tudja elérni.

Széchenyi lízing MAX+ esetében az igénylést egy online igénylési tervezet elkészítésével lehet elindítani, melynek menetéről ügyintézőink tájékoztatást nyújtanak a lenti elérhetőségeken.
Az online igénylési tervezet elkészültét követően, egy előzetesen egyeztetett időpontban tud majd sor kerülni az igénylési csomag személyes benyújtására.

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy Széchenyi Lízing MAX+ hiánytalan igénylési csomag benyújtására válságjogcímű támogatást tartalmazó lízingügylet esetén 2024.06.14-ig, kizárólag csekély összegű (de minimis) támogatást tartalmazó lízingügylet esetén 2024.06.30-ig van lehetőség.

 

Hol igényelheti a konstrukciókat?

Kamarai Székház

6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Ügyintézők:

Horváth-Triznyai Ágnes 

Molnár Katalin 

Telefon: 62/554-264

E-mail: szkartya@cskik.hu

Ügyfélfogadási idő:

Az igénylések leadására előre egyeztetett időpontban van lehetőség!

Hódmezővásárhelyi Kamarai Iroda

6800 Hódmezővásárhely, Lánc u. 7.

Ügyintéző:

Tóth Szabina

Telefon: 30/602-9853

E-mail: hmvhely@cskik.hu

Ügyfélfogadási idő:

Az igénylések leadására előre egyeztetett időpontban van lehetőség!

Szentesi Kamarai Iroda

6600 Szentes, Budai Nagy Antal u. 6.

Ügyintéző:

Sülyös Edit

Telefon: 30/388-7429

Helgert Adrienn

Telefon: 30/402-0578

E-mail: szentes@cskik.hu

Ügyfélfogadási idő:

Az igénylések leadására előre egyeztetett időpontban van lehetőség!Makói Kamarai Iroda

6900 Makó, Deák Ferenc u. 29. fsz. 7. (bejárat a Pulitzer sétány felől)

Ügyintéző:

Viseráczki-Molnár Krisztina

Telefon: 30/534-0821

E-mail: mako@cskik.hu

Ügyfélfogadási idő:

Az igénylések leadására előre egyeztetett időpontban van lehetőség!