Ismét támogatott mesterképzéseket hirdet a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

támogatási szerződés korlátozott számban lehetőséget teremt arra, hogy a tanulószerződéssel/együttműködési megállapodással rendelkező cégek munkavállalói (ISZIIR-ben nyilvántartott szakoktatók) támogatást kapjanak mesterképzés és vizsga teljesítésére. Kamaránk várja a jelentkezéseket azokra a szakmákra is, melyekre rendeletben írták elő a mestervizsga meglétét.

A rendeletben kiadott Mestervizsga követelményeket az MKIK honlapján érheti el:

https://mkik.hu/dokumentumok-gyujtemenye

A mestervizsgára felkészítő tanfolyamokat a területi kamarák szervezik és bonyolítják. A képzések időtartamáról, ütemezéséről, költségeiről az illetékes területi kamara tud bővebb felvilágosítást adni.

A támogatás önrész vállalása mellett nyerhető el, amely a mesterképzés számított költségének 20%-a. A mestervizsgára felkészítő képzés időtartama 180 óra, amely elméletből és szakmai gyakorlatból áll.

Jogszabályváltozás miatt a képzés elindulásának várható időpontja: 2020. augusztus

Jelentkezési határidő: 2020. 06. 19.

A regisztrációs lap kitöltésével jelezheti részvételi szándékát.

A linkre kattintva töltse ki a felugró adatlapot, majd küldje el a regisztrációs lapot a „Küldés” fülre kattintva. A sikeres regisztrációt követően, a regisztrációs felületen felugró ablakban kap visszajelzést a megadott adatok rögzítéséről. Amennyiben nem kap visszajelzést, ismételje meg a kitöltést.

A támogatott helyek korlátozottsága miatt, a következő szempontok alapján rangsorolunk:

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse munkatársainkat!

Kiss Éva: 62/554-263, 30/455-1436 

Dankó Viktória: 62/549-394, 30/455-1494

E-mail: mesterkepzes@csmkik.hu

Ügyfélfogadás: H-Cs.:8.00-16.30, P.:8.00-14.00

Tájékoztatjuk, hogy adatait a mesterképzéshez kapcsolódó kötelezettségekkel kapcsolatban kezeljük és nyilvántartjuk. Mesterképzéshez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató IDE kattintva érhető el.