Továbbra is várjuk jelentkezéseiket a mesterképzésre

A NFA-KA-NGM-1/2016/TK/06 támogatási szerződés korlátozott számban lehetőséget teremt arra, hogy a tanulószerződéssel/együttműködési megállapodással rendelkező cégek munkavállalói (ISZIIR-ben nyilvántartott szakoktatók) támogatást kapjanak mesterképzés és vizsga teljesítésére.

 

Kamaránk továbbra is várja a jelentkezéseket azokra a szakmákra, melyekre rendeletben írták elő a mestervizsgakövetelményeket.

A regisztrációs lap kitöltésével jelezheti részvételi szándékát, amelyet ERRE A LINKRE kattintva érhet el.

FONTOS! A linkre kattintva töltse ki a felugró táblázatot, majd küldje el a regisztrációs lapot a ’Küldés’ fülre kattintva. A sikeres regisztrációt követően, a regisztrációs felületen felugró ablakban kap visszajelzést a megadott adatok rögzítéséről. Amennyiben nem kap visszajelzést, ismételje meg a kitöltést! Az előzetes jelentkezést követően kollégáink felkeresik Önöket és tájékoztatni fogják a részletekről.

 

Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy a regisztrációs linken való jelentkezés még nem jelent kötelezettségvállalást, ám nagyban segíti a szervező munkatársak munkáját az egyes képzési csoportok kialakításában. Szakmánként min. 6 fő jelentkezése szükséges az induláshoz.

 

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse munkatársainkat!

Dankó Viktória: 62/549-394/174, 30/455-1494

E-mail: mesterkepzes@csmkik.hu
Ügyfélfogadás: H-Cs.:8.00-16.30, P.:8.00-14.00