Üzleti lehetőségek Törökországban - webinárium

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata 2023. november 17-én 10.00 órai kezdettel Törökország gazdaságával, üzleti lehetőségeivel és üzleti kultúrájával kapcsolatos webináriumot szervez. Az eseményre minden török piac iránt érdeklődő magyar cég képviselőjét szeretettel várják a szervezők.

A rendezvény keretében kerül megszervezésre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozatának éves közgyűlése is.

Időpont: 2023. november 17., péntek, 10.00 óra
Helyszín: online (zoom)
Nyelv: magyar

Jelentkezési határidő: 2023. november 16., csütörtök, 12.00 óra

Jelentkezési lap

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2023. november 16-án, csütörtök délután küldjük meg e-mailben a jelentkezőknek.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.

További információ:
Tompa Máté
tel: +36 1 474 5142
e-mail: tompa.mate@mkik.hu