Zárva tartanak ügyfélszolgálataink

Gazdasági önkormányzatunk számára az Ön és kollégáink egészsége a legfontosabb, így a koronavírus járvány megelőzésének érdekében ügyfélszolgálati irodáink zárva tartanak. Kamarai ügyintézésre telefonon, vagy elektronikus úton lesz lehetőség. Személyes ügyintézésre csak kiemelt esetekben lehetséges (például okmányhitelesítés, Széchenyi Kártya Program), előre egyeztetett időpontban, kizárólag előre megküldött dokumentumok alapján. Mindez szegedi irodánk mellett hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi irodánk esetében is érvényes.

További intézkedéseink között szerepel, hogy elhalasztjuk mind a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mind pedig az Enterprise Europe Network Szeged rendezvényeit. Ezt javasoljuk terembérlőinknek is. A fentiek értelmében szünetelni fognak a kamaránk által működtetett Csongrád Megyei Békéltető Testület ülései is.

A kamarai hozzájárulás idei befizetési határideje 2020. március 31.. Ennek befizetése csak banki átutalással, lesz lehetséges a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 10918001-00000010-56060217 bankszámlaszámú számlájára. Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba feltétlenül kérjük feltüntetni a vállalkozás adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget. Ugyanakkor gazdasági önkormányzatunk a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az annak megszűnését követő 30. napig nem eszközöl behajtásokat.

Kérjük, hogy kérdéseivel és ügyintézés érdekében az alábbi elérhetőségeinken keressen bennünket!

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Munkanapokon 9:00 és 15:0 között)
Kamarai hozzájárulás ügyintézés
Széchenyi Kártya Program ügyintézés
Okmányhitelesítés
Tel.: +36-62/554-250
Email: info@csmkik.hu, regisztracio@csmkik.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület (Munkanapokon 9:00 és 15:0 között)
Tel.: +36-30/894-6996
Email: bekelteto.testulet@csmkik.hu