SzeBIT

Szeged minden évben egy napra a jövő technológiáinak kelet-európai fővárosa lesz: az IT világcégek magyarországi részlegei ezen a napon mutatják be leginnovatívabb, legfuturisztikusabb termékeiket, megoldásaikat.

Időpont: 2023. november 23. (csüt.) - A rendezvény 9-17.00-ig ingyenesen látogatható.
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Szeged

A SzeBIT-en háromféle módon nyílik lehetőség a jövő technológiáinak megismerésére:

1. kiállítóink standján
2. előadások meghallgatása során
3. tematikus szakmai workshopok keretében

A nagy gyártók Szegedre hozzák IT futuretech megoldásaikat, így a régió piacának érdeklődői is testközelből tekinthetik meg az egyes cégek zászlóshajóit jelentő újdonságokat: önvezető autó, ultrakönnyű notebookok, IoT, virtuális/kiterjesztett valóság, cloud megoldások, mesterséges intelligencia, IT biztonság, üzleti megoldások és minden, ami a negyedik ipari forradalmat kézzel foghatóvá teszi.

A nagy világcégek a vendégek lenyűgözéséért fognak versenyezni, a résztvevőket a jövőbe kalauzolják.

A nap folyamán az érdeklődők a jövő technológiáinak megtekintése mellett a digitális forradalomról szóló előadásokat is meghallgathatnak. A rendezvény ezen nyilvános részének látógatói cégvezetők, döntéshozók, egyetemi hallgatók, iskolások Magyarországról, valamint a környező országokból, elsősorban Szerbiából és Romániából.

A SzeBIT házigazdája a PC Trade Systems Kft., mely – az IT szektorban igen ritka módon – már 20 éve van jelen a térség informatikai szektorában. Partnereik számára komplex, kifinomult, egyedi, a jövő technológiáit hordozó megoldásokat kínálunk innovatív konstrukciókkal.

További információ, program a https://www.szebit.hu/ oldalon található.