Elkészült a Sound of Business Oktatási Kézikönyv

 

A Sound of Business projekt partnerei örömmel és büszkén jelentik be, hogy a Sound of Business Oktatási Eszközök (IO1) elnyerték végleges fármájukat és már elérhetőek angol, magyar, bolgár, olasz, lengyel, görög és szlovák nyelven.

Az elkészült eredménytermék az országonként elvégzett fókuszcsoportos interjúk során gyűjtött visszajelzések és javaslatok alapján lett kialakítva. A kézikönyv két fő irányvonalat követ: az zenetörténetre alapozott innovatív megközelítést, és a Projekt Ciklus Módszertanát.
Célja az alapvető/transzverzális és a vállalkozói készségek fejlesztése a felnőttek körében.  

Az Oktatási Kézikönyvben bemutatott módszertan a 25-60 éves korosztály számára ajánlott, és a különböző hátterű csoportokhoz jól igazítható, mint például a munkanélküliek, alulfoglalkoztatottak, átképzésre szorulók és a munkaerőpiacra újra belépők (sok esetben nők). Továbbá, azon start-up vállalkozóknak is ideális lehet, akik különösen érdekeltek a vezetői kompetenciáik fejlesztésében.

Az Oktatási Kézikönyv legalább 3 éves felnőtt oktatási, nem-formális oktatási vagy coaching tapasztalattal rendelkező pedagógusok, coachok és oktatók számára lett kialakítva, számukra ajánlott a használata.

A SOB csapata kellemes időtöltést és jó tanulást/oktatást kíván Önnek!