A sikeres vállalkozás alapjai, női vállalkozói tréning

A Csonrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara térségi vállalkozásfejlesztési projektje keretében női vállalkozói tréninget szervez. Tréningünk segítségével szeretnénk a térségben működő vállalkozások női vezetőit segíteni abban, hogy vállalkozásukat még hatékonyabban tudják vezetni a jövőben. Olyan női vállalkozóknak javasoljuk, akik vállalkozásuk népszerűsítése, a gazdálkodás, pénzügyi ismeretek, valamint saját idejük beosztása terén szeretnének több segítséget kapni. A női vállalkozások megfelelő mentorálás, támogatás nélkül nehezebben birkóznak meg a kihívásokkal, mint a férfiak, ezért kiemelt figyelmet érdemelnek.

Tréningünkre kifejezetten a térségi településeken működő női vállalkozók, vezetők jelentkezését várjuk.  


Célunk, hogy kiscsoportos tréning formájában megismertessük a sikeres vállalkozás alapjait a térségben működő vállalkozások női vezetőivel.

A tréningeket három helyszínen szervezzük: Hódmezővásárhely, Szentes és Mórahalom.
A tréningek időpontja:
2024. március 27. Hódmezővásárhely - A hódmezővásárhelyi tréningre itt tudnak jelentkezni.
2024. április 10. Szentes – A szentesi helyszínű tréningre itt tudnak jelentkezni.
2024. április 22. Mórahalom - A mórahalmi helyszínű tréningre itt tudnak jelentkezni.

A tréningen részt vevő női vezetők a tréninget követően ingyenes mentori szolgáltatást vehetnek igénybe. A tréningen elsajátított ismereteket személyre szabott mentori tevékenység során megtanulhatják a gyakorlatba átültetni. A felmerülő problémákat megbeszélhetik a mentorukkal. A problémákra lehetséges megoldási lehetőségeket keresnek.
A tréninget a Vállalkozásfejlesztési projekt (VF/44/5/2023) finanszírozásával valósítjuk meg. A tréningen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kamara honlapján, a közétett tréning eseménynél tudnak.

Kapcsolat és információ:
Horváth-Triznyai Ágnes, vállalkozásfejlesztési projektkoorinátor
email: triznyai.agnes@cskik.hu, tel: +36 30 455-1263