Riga Food 2020

Élelmiszeripari kiállítás és nemzetközi üzletember találkozó az Enterprise Europe Network szervezésében szeptember 7-10. között.

A kiállítás és az üzletember találkozó remek lehetőséget kínál az élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozásoknak új üzleti partnerekkel való kapcsolatfelvételre. A rendezvényen mind hazai, mind külföldi termékekkel ismerkedhetnek meg, saját szolgáltatásaikat, termékeiket tudják bemutatni a tárgyalópartnereknek, akik jellemzően az étterem és vendéglátóipar, élelmiszer-, cukrász-, és szállodaipar képviselőiből állnak.

Az idei üzletember találkozó teljes egészében az online platformon keresztül zajlik. Az érdeklődőknek lehetősége van egy – ingyenes – profil létrehozására a ‘Riga Food 2020’ honlapon, ahol megtekinthetik a többi résztvevő adatlapját is, ami alapján az Önök számára érdekesnek és ígéretesnek tűnő feleknél időpontot kérhetnek az online üzleti találkozóhoz.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

          • Lehetőség a nemzetközi piacon való megjelenésre, terjeszkedésére.
          • Alkalmat ad lehetséges üzletfelek megismerésére.
          • Határon túli kapcsolatok és együttműködések kezdeményezése.
          • 20 perces, előre megszervezett üzleti megbeszélések.

Időpont: 2020. szeptember 7-10. (szeptember 7-9. között online formában, szeptember 10-én pedig helyszíni üzletember-találkozóra nyílik lehetőség a kiállítást megtekintőknek)
Helyszín: online illetve Lettország, Riga, szeptember 10-én a kiállítást megtekintőknek
Regisztráció (09.09-ig): https://rigafood2020.b2match.io/

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvényen való részvétel, kérjük regisztrációját felénk is jelezze az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen.